• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 26. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2005., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109502

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 30. maija sēdē

Vēl šajā numurā

02.06.2005., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 26. maija sēdē

1. Izskatīja J.Jurkāna iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam J.Jurkānam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.maijā un ziņot par to Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputāta V.Buzajeva iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Buzajevam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.maijā un ziņot par to Saeimas sēde.
3. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa iesniegumu par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Politisko lietu komitejas locekļa Jorana Lindblada vizīti Latvijā.
4. Apstiprināja izdevumu tāmi Ķīnas Tautas Republikas Ārlietu institūta delegācijas vizītei Latvijā 2005.gada 30. un 31.maijā.
5. Apstiprināja izdevumu tāmi Lietuvas Republikas Seima Kancelejas pārstāvju vizītei Latvijā 2005.gada 30. un 31.maijā.
6. Apstiprināja komandējumus:
1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Pētersonam, delegācijas loceklim I.Emsim un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Skopji (Maķedonija) no 2005.gada 4.jūnija līdz 7.jūnijam;
2) Sociālo un darba lietu komisijas konsultantei M.Forstmanei uz Luksemburgu no 2005.gada 1.jūnija līdz 3.jūnijam;
3) EDSO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam K.Peteram, delegācijas locekļiem L.Liepiņai, A.Klementjevam un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Vašingtonu (Amerikas Savienotās Valstis) no 2005.gada 29.jūnija līdz 6.jūlijam.
7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja P.Kļaviņa, grupas locekļu U.M.Klausa, V.Paegles, P.Simsona, J.Strazdiņa, A.Golubova un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes S.Bērziņas komandējumu uz Berlīni (Vācija) no 2005.gada 30.maija līdz 3.jūnijam.
8.Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputātu A.Bartaševiča un A.Klemetjeva pārskatu par komandējumu uz Ammānu (Jordānija) no 2005.gada 28.februāra līdz 3.martam;
2) Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Dz.Jaundžeikara pārskatu par komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2005.gada 6.maijā.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!