• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministrs: - par grozījumiem 2000. gada budžetā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2000., Nr. 329/330 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10893

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents: - tiekoties ar Britu valsts pārvaldes ekspertu

Vēl šajā numurā

21.09.2000., Nr. 329/330

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministrs:

— par grozījumiem 2000. gada budžetā

Vakar, 20. septembrī, izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Greiškalns nolēmis lūgt Ministru prezidentam atcelt viņa komandējumu uz Sidnejas Olimpiskajām spēlēm, apzinoties pašreizējo saspringto situāciju izglītības nozarē saistībā ar grozījumu valsts budžetā 2000. gadam neizskatīšanu, kaut arī kā atbildīgais valdības pārstāvis par sportu ir iekļauts Latvijas delegācijas sastāvā.

Ministrs Kārlis Greiškalns uzskata par savu pienākumu piedalīties valdības 3. oktobra sēdē, lai aizstāvētu grozījumus valsts budžetā 2000. gadam. Gadījumā, ja šie grozījumi netiktu pieņemti, izglītības nozare zaudētu gandrīz 3 miljonus latu. Tādēļ šajā Ministru kabineta sēdē ir nepieciešama izglītības un zinātnes ministra klātbūtne, lai nodrošinātu pedagogu paaugstināto darba algu izmaksu saskaņā ar Ministru kabinetā aptiprināto grafiku, kā arī lai nodrošinātu finansējumu gan augstākajai izglītībai, gan zinātnei, gan sporta attīstībai, uzskata K.Greiškalns.

Ministrs pauž sarūgtinājumu, ka nevarēs būt kopā ar Latvijas olimpiskās komandas sportistiem Olimpisko spēļu laikā Sidnejā, jo tas nozīmē, ka Latviju šajās spēlēs nepārstāv neviena no mūsu valsts augstākajām amatpersonām, kamēr citu valstu olimpiskās komandas pavada kāds no valsts vadītājiem.

Ilma Birzniece, izglītības un zinātnes ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!