• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finansu ministrs: - Latvijas Pašvaldību savienības domes sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2000., Nr. 329/330 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10892

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministrs: - par grozījumiem 2000. gada budžetā

Vēl šajā numurā

21.09.2000., Nr. 329/330

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finansu ministrs:

— Latvijas Pašvaldību savienības domes sēdē

Vakar, 20.septembrī, finansu ministrs Gundars Bērziņš piedalījās Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) domes sēdē, kurā tika apstiprināts LPS un Ministru kabineta vienošanās protokols par 2001.gada budžetu.

Finansu ministrs informēja LPS domi par valdības akceptēto nākamā gada budžeta projektu, kā arī par pamatskaitļiem, kas skar pašvaldību budžetus.

LPS dome lielā vienprātībā, tikai diviem domes locekļiem balsojot pret protokolu, apstiprināja Ministru kabineta un Latvijas Pašvaldību savienības vienošanās protokolu.

Finansu ministrs bija patīkami pārsteigts par LPS izprotošo balsojumu, atbalstot valdību grūtajā budžeta veidošanas procesā. Ministrs vienmēr ir uzsvēris pašvaldību lomu valstī un veicinājis konstruktīvu sadarbību starp LPS un Finansu ministriju.

Līdz ar Ministru kabineta un LPS vienošanās protokola apstiprināšanu LPS domē ir novērsti visi iespējamie kavēkļi savlaicīgai budžeta iesniegšanai Saeimā. Kā zināms, nākamā gada budžets Saeimā ir jāiesniedz līdz 1.oktobrim kopā ar valdības un LPS vienošanās protokolu. Jau otrdien valdība akceptēja budžeta projektu, un tagad ir atbalstīts arī vienošanās protokols ar pašvaldībām.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!