• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Šveices tieslietu un policijas ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2005., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108805

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

24.05.2005., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Šveices tieslietu un policijas ministru

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pirmdien, 23.maijā, Jūrmalas rezidencē tikās ar Šveices tieslietu un policijas ministru Kristofu Bloheru.
Sarunā prezidente pateicās Šveicei par atbalstu dažādās jomās, tajā skaitā iekšlietās un tieslietās. Ministrs atzīmēja, ka šīs vizītes mērķis Latvijā ir paplašināt sadarbību ar Šveici, lai padziļinātu aizsāktos abu valstu kontaktus, un Šveice ir gatava sniegt savu pieredzi un ekspertīzi iekšlietu un tieslietu jautājumos, kur Latvija to vēlētos saņemt. Prezidente uzsvēra, ka starpvalstu vienošanās ir būtiska, lai Latvijā veicinātu sadarbību ar dažādām tieslietu un iekšlietu institūcijām, nostiprinot tiesiskumu.
Prezidente sacīja, ka ar prieku sagaidīs Latvijā valstsvizītē šovasar, jūnijā, ierodamies Šveices prezidentu līdz ar nozīmīgu uzņēmēju delegāciju, kas būs turpinājums lieliskajām abu valstu attiecībām, kā arī iespēja paplašināt biznesa kontaktus.
Ministrs augstu novērtēja Latvijas straujo izaugsmi un daudzsološās attīstības perspektīvas, kas Baltiju padara par vienu no dinamiskākajiem Eiropas reģioniem. K.Blohers ar lielu gandarījumu novērtēja vizīti Latvijā, uzsverot, ka līdztekus lietišķām divpusējām sarunām lielu iespaidu uz viņu atstājis Okupācijas muzeja apmeklējums. “Jūs jau zināt, ka Šveice vienmēr ar lielu līdzpārdzīvojumu ir sekojusi Latvijas likteņgaitām pēc Otrā pasaules kara, dziļi izprotot jūsu ciešanu ceļu,” sacīja ministrs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!