• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Latvijas Olimpiskās komitejas vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2005., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108803

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Šveices tieslietu un policijas ministru

Vēl šajā numurā

24.05.2005., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Latvijas Olimpiskās komitejas vadību

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Feiberga piektdien, 20.maijā, Rīgas pilī tikās ar Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) vadību – LOK prezidentu Aldonu Vrubļevski un LOK ģenerālsekretāru Eināru Fogeli, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar Latvijas sportistu dalību gaidāmajās ziemas olimpiskajās spēlēs Turīnā, Itālijā, nākamā gada februārī. Valsts prezidente, ja vien citi darba pienākumi to atļaus, piedalīsies olimpisko spēļu atklāšanā, kā arī, iespējams, klātienē vēros Latvijas sportistu startu vairākās disciplīnās. LOK vadība arī atzīmēja, ka Latvijai un Latvijas sportistiem varētu būt pievērsta īpaša uzmanība šajās spēlēs, jo divus mēnešus pēc Turīnas olimpiādes Rīgā norisināsies pasaules hokeja čempionāts.
LOK vadība informēja prezidenti par to, kā norit Latvijas sportistu gatavošanās olimpiādei Turīnā, un pauda cerības uz sportistu augstiem rezultātiem šajā olimpiādē. E.Fogelis arī atzīmēja, ka jau šobrīd aptuveni 1000 sporta līdzjutēju no Latvijas ir izlēmuši apmeklēt šo olimpiādi, kas ilgākā laikposmā būs vienīgā Eiropā notiekošā ziemas olimpiāde.
LOK vadība arī informēja prezidenti par aktivitātēm, kas saistītas ar Starptautisko olimpisko komiteju (SOK), kā arī par gaidāmo Olimpiskā centra atklāšanu Rīgā šā gada 3.jūnijā.

 Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!