• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atjauno valdības ēkas ieeju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.05.2005., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108482

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pirmais encefalīta upuris

Vēl šajā numurā

19.05.2005., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atjauno valdības ēkas ieeju

18.maijā sākti Ministru kabineta ēkas ieejas vestibila renovācijas darbi, kas ilgs piecas nedēļas.

Renovācija noritēs saskaņā ar arhitekta Andra Veidemaņa projektu, informē Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds. Projektā iecerēts ne tikai telpu kosmētiskais remonts vien. Tajā izstrādās jaunu interjeru, izveidos darba vietas apsardzes un caurlaižu biroja darbiniekiem, kā arī izbūvēs nepieciešamo komunikāciju tīklu.
Projekts veidots, lai nodrošinātu ērtākus apstākļus ēkas apmeklētājiem un izceltu nama vēsturiskās vērtības. Projektēšanas gaitā tika veikta arī telpu vēsturiskā izpēte.
Lai nodrošinātu Ministru kabineta ēkas ieejas vestibila renovācijas darbus, Valsts kanceleja veica cenu aptauju, kurā uzvarēja būvfirma SIA “RE & RE”. Būvniecības izmaksas ir 21 488,35 latu (Ls 25 356,25 ar pievienotās vērtības nodokli). Darbos iekļauti iekšējās apdares darbi, galdniecības darbi un izstrādājumi, elektroapgāde un apgaismojums, kā arī siltā gaisa aizkara izveide. Darbu izpildes gaitā tiks veikta autoruzraudzība.
Renovācijas darbu laikā Ministru kabinetā, Valsts kancelejā un Tieslietu ministrijā varēs iekļūt caur ieeju Augstākajā tiesā no Elizabetes ielas puses.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!