• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mazā Igaunija Rīgas Doma laukumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2005., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108285

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieaudzis iztikas minimums

Vēl šajā numurā

17.05.2005., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mazā Igaunija Rīgas Doma laukumā

DOMS.PNG (103584 bytes)
Nedēļas nogalē Doma laukumu Rīgā pieskandēs igauņi
Foto: Aigars Jansons, A.F.I.

20. un 21.maijā Igaunijas Uzņēmējdarbības attīstības fonds (Enterprise Estonia) rīko informatīvi izklaidējošu pasākumu “Igaunijas dienas Doma laukumā”. Divas dienas rīdzinieki un pilsētas viesi varēs iepazīties ar igauņu nacionālajiem ēdieniem un dzērieniem, populāriem mūzikas izpildītājiem un iecienītākajiem tūrisma objektiem, kā arī paši piedalīties dažādos konkursos un laimēt balvas.
Piektdien Rīgas domē notiks Igaunijas biznesa seminārs, kura mērķis ir veicināt abu valstu uzņēmēju sadarbību. Pasākumu Doma laukumā piektdien ar uzrunu atklās Igaunijas un Latvijas premjerministri. Doma laukuma iekārtojums simboliski atainos Igaunijas karti, uz skatuves uzstāsies gan folkloras, gan modernās mūzikas grupas.
Pirmajā dienā būs etniskie priekšnesumi, nacionālo ēdienu un dzērienu degustācijas. Pasākuma rīkotāji un atbalstītāji sagatavojuši vērtīgas un gardas balvas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Dienas otrajā daļā pasākuma viesi varēs vērot un piedalīties igauņu nacionālajās sporta sacensībās – sievu nešanā. Tā būs lieliska iespēja mēroties spēkiem ar 2004.gada pasaules čempioniem šajā atraktīvajā disciplīnā.
Arī sestdien iecerēta raiba pasākuma programma.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!