• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Stratēģiskās analīzes komisijas gadagrāmatas "Politikas gadagrāmata. Latvija - 2004" atklāšanā Rīgas pilī 3.maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.05.2005., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107415

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

05.05.2005., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Stratēģiskās analīzes komisijas gadagrāmatas “Politikas gadagrāmata. Latvija – 2004” atklāšanā Rīgas pilī 3.maijā:

Augsti godātais komisāra kungs! Ministres, ministri! Dāmas un kungi!
Šodien tiek atklāta pirmā Stratēģiskās analīzes komisijas gadagrāmata, un es ceru, tas ir sākums ļoti garam ceļam tālākajā Stratēģiskās analīzes komisijas darbā, kas var atskatīties uz paveikto pagājušā gada laikā, un man šķiet, ka paveikts ir ļoti daudz.
Gadagrāmatā jūs atradīsiet secinājumus, ieteikumus, analīzes, kas skar Latvijas politisko stratēģiju, tās politiskos mērķus, iespējamības un ierobežojumus. Tā radusies, kā jau viss Stratēģiskās analīzes komisijas paspārnē, plaši un cieši sastrādājoties ar ekspertiem, intelektuāļiem, domātājiem, konsultantiem, bet arī ar izpildvaras pārstāvjiem, ministriem, augstiem un ne tik augstiem ierēdņiem, un tam klāt – ar vispārējo sabiedrību, kas ir un paliek galvenais balsts jebkādām pārmaiņām sabiedrībā. No intelektuāļiem mēs sagaidām domas analīzi, kritisku izvērtējumu, no izpildvaras – tālredzību, atbildību, gudru rīcību, bet beigu beigās pēdējais izvērtētājs būs tauta un tās apstākļi. Ja stratēģija būs bijusi pareiza, tad tautai un katram iedzīvotājam klāsies arvien labāk, un jebkurai stratēģijai ir beigās jānonāk līdz iedzīvotājam, viņš tad būs tās pēdējais tiesnesis un lēmējs, vai stratēģija ir bijusi pareiza vai virziens – attaisnojams, vai mēs ejam pareizo ceļu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!