• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties darba vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2005., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105355

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

07.04.2005., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties darba vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga trešdien, 6.aprīlī, Ņujorkā tikās ar Ārlietu padomes uzaicinātajiem sabiedriskās domas un uzņēmējdarbības aprindu pārstāvjiem, runājot par Otrā pasaules kara beigu 60.gadskārtu, Latvijas skatījumu uz to, kā arī par Eiropas un transatlantisko attiecību perspektīvu. Visu valstu ieguvums labākas nākotnes veidošanā ir patiess, objektīvs skats uz pagātnē notikušo, lai 21.gadsimts būtu miera un labklājības gadsimts, ne asiņainu sadursmju, neiecietības un noziegumu laiks.
Par gaidāmo ASV prezidenta Džordža Buša vizīti Latvijā, ASV un Eiropas sakariem, ES kaimiņu politiku, ES un Krievijas attiecību nākotni un Latvijas ekonomisko izaugsmi V.Vīķe-Freiberga runāja intervijā laikrakstam “The New York Times”. Viņa uzsvēra, ka Dz.Buša vizīte ir apliecinājums ASV un Latvijas, kā arī ASV un Baltijas sadarbības tālākai daudzsološai perspektīvai. Prezidente arī akcentēja nepieciešamību starptautiskajai sabiedrībai palīdzēt ES kaimiņos esošajām valstīm demokratizācijas un reformu nodrošināšanā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!