• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jau otro reizi Zviedrijas Karalistē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2005., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104689

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kā vēsturisko kaimiņu abpusējas atzinības apliecinājums

Vēl šajā numurā

31.03.2005., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jau otro reizi Zviedrijas Karalistē

Šodien, 31. martā, sākas Latvijas Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas valstsvizīte Zviedrijas Karalistē.

ZVIEDRIJA2.PNG (113457 bytes)
Foto no Eiropas Komisijas Audiovizuālās bibliotēkas

Aizjūras kaimiņvalsti mūsu prezidente apmeklē pēc Zviedrijas karaļa Kārļa Gustava XVI ielūguma, un šī jau ir otrā Latvijas Valsts prezidenta valstsvizīte Zviedrijā nepilnu desmit gadu laikā (Valsts prezidents Guntis Ulmanis valstsvizītē Zviedrijā bija 1995. gada novembrī).
Kopā ar Latvijas Valsts prezidenti uz Zviedriju dodas ekonomikas ministrs Artūrs Krišjānis Kariņš, finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, kultūras ministre Helēna Demakova, Stratēģiskās analīzes komisijas vadītāja Žaneta Ozoliņa, Stokholmas Ekonomikas augstskolas Rīgā prezidents Gunnars Jungdāls, Latvijas Lauksaimniecības universitātes rektors Juris Skujāns, Zinātņu akadēmijas Organiskās sintēzes institūta direktors Ivars Kalviņš, Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks un vairākas citas oficiālas personas. Uz Zviedriju dodas arī mūsu izcilā operdziedātāja Inese Galante, kas rīt uzstāsies svinīgajā koncertā Stokholmā. Valstsvizītē piedalās arī vairāk nekā 40 uzņēmēju no metālapstrādes, tekstila, modes un dizaina, tūrisma, informācijas tehnoloģiju, komunikāciju un elektronikas nozares. Šodien Stokholmā tiks atklāta Tūrisma valsts attīstības aģentūras pārstāvniecība.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!