• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Eiropas jauniešu volejbola čempionāta pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2005., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104673

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

31.03.2005., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Eiropas jauniešu volejbola čempionāta pārstāvjiem

Trešdien, 30.martā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Eiropas čempionāta volejbolā jauniešiem žūrijas pārstāvjiem, valstu delegāciju vadītājiem un Latvijas Volejbola federācijas pārstāvjiem. Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre ir Eiropas čempionāta volejbolā jauniešiem patronese.
I.Ūdre pauda prieku par viesu vizīti Saeimas namā un iespēju uzklausīt čempionāta dalībniekiem aktuālus jautājumus, jo finālsacensības Latvijā notiek pirmo reizi. Viņa izteica cerību, ka dalībnieki ir apmierināti ar čempionāta organizāciju, un ieskicēja Latvijas sporta attīstībai raksturīgās problēmas, tostarp finansējuma trūkumu, kas katru gadu, apspriežot valsts budžetu, iespēju robežās tiek risināts. Saeimas priekšsēdētāja arī uzsvēra, ka Latvijā sports guvis lielu popularitāti, tostarp volejbols, bet īpaši – hokejs.
Čempionāta žūrijas pārstāvji un valstu delegāciju vadītāji pateicās par iespēju tikties ar Saeimas priekšsēdētāju un atzinīgi novērtēja tā norisei nodrošinātos apstākļus. Viņi uzsvēra, ka Latvijā ir vienas no labāk organizētajām finālsacensībām, un izteica cerību, ka arī turpmāk mūsu valstī notiks šāda mēroga sacensības. Saeimas priekšsēdētāja visiem novēlēja panākumus un aicināja mūsu valsti apmeklēt arī brīvdienās.
Eiropas čempionātā volejbolā jauniešiem, kas Rīgā notiek no 29.marta līdz 3.aprīlim, piedalās 12 valstu komandas.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!