• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 17. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2005., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104628

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005. gada 16. martā

Vēl šajā numurā

31.03.2005., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 17. marta sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte V.Paegle iekļauta Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Dzimumu līdztiesības apakškomisijas un Sabiedrības integrācijas apakškomisijas sastāvā, deputāts V.Stepaņenko iekļauts Dzimumu līdztiesības apakškomisijas sastāvā, bet deputāte Ž.Vasaraudze – Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāvā.
2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts I.Aleksandrovs iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas un Latvijas nākotnes attīstības apakškomisijas sastāvā.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts I.Aleksandrovs iekļauts Mandātu un iesniegumu komisijas Deputātu ētikas kodeksa projekta izstrādes apakškomisijas sastāvā.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts I.Aleksandrovs iekļauts Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Nevalstisko organizāciju darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijas sastāvā, bet deputāts A.Krūmiņš – Pašvaldību darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijas sastāvā.
5. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja S.Šķestera iesniegumu par darba samaksas sistēmas pārskatīšanu likumu sagatavošanā iesaistītajiem Saeimas darbiniekiem.
6. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Ukrainas parlamenta priekšsēdētāja V.E.Volodimira Litvina oficiālās vizītes laikā Latvijā 2005.gada 29. un 30.martā.
7. Apstiprināja komandējumus:
1) Informācijas nodaļas tīkla administratoram A.Štrausam un IS drošības pārvaldniekam J.Maskaļonokam uz Londonu (Apvienotā Karaliste) no 2005.gada 25.aprīļa līdz 28.aprīlim;
2) Eiropas lietu komisijas konsultantēm L.Stelpei, A.Seržānei, D.Rožlapai, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas konsultantam A.Capānam un Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas konsultantam J.Šintam uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 30.marta līdz 1.aprīlim;
3) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 19.marta līdz 21.martam;
4) Eiropas lietu komisijas loceklim S.Šķesteram un komisijas konsultantei A.Seržānei uz Oulu (Somija) no 2005.gada 6.aprīļa līdz 8.aprīlim.
8. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai S.Goldei, delegācijas sekretārei D.Tihonovai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam M.Trencim uz Pērnavu (Igaunija) 2005.gada 29. un 30.martā.
9. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai S.Goldei, delegācijas loceklim A.Pētersonam un delegācijas sekretārei D.Tihonovai uz Oulu (Somija) no 2005.gada 6.aprīļa līdz 8.aprīlim.
10. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja J.Strazdiņa pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 9.martā;
2) Saeimas specializēto atašeju Eiropas Savienībā I.Kriškānes un G.Ostrovska pārskatu par komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 7.marta līdz 10.martam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!