• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 30. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2005., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104553

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Suvenīri kādam maksā dzīvību

Vēl šajā numurā

30.03.2005., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 30. martā

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš darba vizītē Norvēģijā tiekas ar Norvēģijas Ekonomikas ministrijas valsts sekretāru un investoriem.

Tiek atklātas Valsts probācijas dienesta Jelgavas teritoriālās struktūrvienības jaunās telpas. Atklāšanas pasākumā piedalās tieslietu ministre Solvita Āboltiņa.

Latvijā viesojas Maķedonijas Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Nikols Petroskis, lai tiktos ar aizsardzības ministru Einaru Repši, Nacionālo bruņoto spēku brigādes ģenerāli Juri Kiukucānu. Vizītes nobeigumā Maķedonijas Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs tiekas ar Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāju Juri Dalbiņu un apmeklē 3.Reģionālo nodrošinājumu centru Ādažos.

Valmieras rajona padomē notiek Labklājības ministrijas sadarbībā ar Valsts administrācijas skolu organizēts reģionāls seminārs “Eiropas Sociālais fonds – iespējas labām idejām”.

Latvijas Vēstures muzeja telpās tiek prezentēts projekts “Personības Latvijas demokrātijā”, kura mērķis ir veicināt saliedētas, uz kopīgām vērtībām balstītas sabiedrības veidošanos Latvijā.

Latvijas Kara muzejā notiek svinīgs pasākums, kas veltīts Robežsargu brigādes dibināšanas 70.gadadienai. Pasākumā piedalās Valsts robežsardzes (VRS) Galvenās pārvaldes priekšnieks robežsardzes pulkvedis Ēriks Ivanovs, VRS Rīgas un Galvenās pārvaldes robežsargi, kā arī VRS koledžas Robežsargu skolas kadeti.

Cesvainē notiek ārstu konference “Kusties bez sāpēm. Jaunākie risinājumi dzīves kvalitātes uzlabošanai pacientiem ar osteoartrītu”. Konferenci atklāj profesore Daina Andersone, Latvijas Reimatologu asociācijas prezidente, piedalās arī Dr. Sanita Andrejeva, kas stāsta par jaunākajiem atklājumiem osteoartrīta ārstēšanā, un vietējie ārsti.

Finanšu ministrijā notiek Eiropas Reģionālās attīstības fonda vadības komitejas sēde.

Labklājības ministrijas speciālisti dodas darba vizītē uz Talsiem un Dundagu, lai vērtētu, kā praksē tiek īstenotas Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likuma normas un diskutētu par aktuāliem sociālās jomas jautājumiem.

Valmieras jaunatnes centrā “Vinda” notiek seminārs jauniešiem “Cilvēktiesības – vienādas tiesības visiem”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!