• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts kopbudžetu janvārī un februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2005., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103872

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Parakstot rīkojumu par darba grupas izveidi, lai izvērtētu Latvijas Televīzijas ēkas uzturēšanas izmaksas

Vēl šajā numurā

17.03.2005., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts kopbudžetu janvārī un februārī

Februārī turpinājusies janvārī aizsākusies tendence valsts kopbudžetā, un februāra laikā valsts kopbudžeta fiskālais pārpalikums ir palielinājies par 3,1 miljonu latu, sasniedzot 30,8 miljonus latu, liecina Valsts kases oficiālais pārskats par valsts budžeta izpildi janvārī un februārī.
Kopbudžeta ieņēmumi (valsts pamatbudžets + valsts speciālais budžets + pašvaldību budžeti) pirmajos divos mēnešos bijuši 454,9 miljoni latu, kas ir par 111 miljoniem latu vairāk nekā pērnā gada pirmajos divos mēnešos. Savukārt kopbudžeta izdevumi bijuši 441,5 miljoni latu.
Februārī kopbudžeta ieņēmumi bijuši 222 miljoni latu, izdevumi – 219,2 miljoni latu.
Valsts budžeta ieņēmumi janvārī un februārī bijuši 361,5 miljoni latu, kas ir par 81 miljonu latu vairāk nekā pērn, izdevumi šogad bijuši 365,6 miljoni latu, fiskālais pārpalikums – 13,1 miljons latu.
Valsts sociālās apdrošināšanas speciālajā budžetā februārī samazinājies fiskālais deficīts par 4,4 miljoniem latu – līdz 11,4 miljoniem latu, jo februārī ieņēmumi (57,2 miljoni latu) pārsnieguši izdevumus (52,8 miljoni latu). Valsts budžetā kopumā sociālā budžeta deficīts ir kompensēts ar valsts pamatbudžeta fiskālo pārpalikumu – 25,1 miljonu latu.
Kopumā divos mēnešos sociālā budžeta ieņēmumi bijuši 112,6 miljoni latu, kas par 15,4 miljoniem pārsniedz pērnā gada attiecīgā perioda ieņēmumus. Sociālā budžeta izdevumi janvārī un februārī bijuši 124 miljoni latu.
Pašvaldību budžeta pirmo divu mēnešu ieņēmumi bijuši 130,2 miljoni latu, kas ir par 35 miljoniem latu vairāk nekā pērn, izdevumi bijuši 110,9 miljoni latu, fiskālais pārpalikums – 18,1 miljons latu.

FM preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!