• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izglītības projektiem Eiropas Sociālā fonda ietvaros. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2005., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103871

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par piedāvātajām kompensācijām LNB jaunās ēkas būvniecības teritorijā esošo nekustamo īpašumu bijušajiem īpašniekiem

Vēl šajā numurā

17.03.2005., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par izglītības projektiem Eiropas Sociālā fonda ietvaros

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) ir apstiprinājusi pirmos desmit izglītības projektus Eiropas Sociālā fonda (ESF) ietvaros.
Apstiprināto projektu ietvaros tiks izstrādātas un īstenotas pedagoģiskās korekcijas un izlīdzināšanas programmas un veikti pasākumi, lai paaugstinātu to jauniešu zināšanu un prasmju līmeni, kuri mācās speciālās izglītības iestādēs, sociālās korekcijas iestādēs vai atrodas ieslodzījuma vietā.
Apstiprināto projektu kopējā summa ir 382 633 lati, no tiem 80% būs ESF finansējums un 20% – Latvijas līdzfinansējums. Kopumā šīs ESF aktivitātes ietvaros līdz 2006.gadam būs pieejami 419 308 lati. Paredzēts, ka izglītības projektiem no Eiropas Sociālā fonda šajā plānošanas periodā, kura projektu īstenošana paredzēta līdz 2008.gadam, tiks piešķirts vairāk nekā 68 miljonus eiru.
ESF atklātā konkursa “Pedagoģiskās korekcijas programmu attīstība un ieviešana” ietvaros iesniegti pavisam 49 projektu pieteikumi otrā līmeņa starpniekinstitūcijā Profesionālās izglītības attīstības aģentūrā (PIAA), kura tuvākajā laikā paziņos konkursa rezultātus.
Lai īstenotu izglītības projektu ESF atklāta konkursa ietvaros, pirmais solis ir ideju apkopošana projekta pieteikumā. Pēc atklāta konkursa izsludināšanas pieteikums jāiesniedz PIAA, kur tiek izvērtēta tā administratīvā atbilstība. Pirmo kārtu izturējušie pieteikumi tiek vērtēti pēc kvalitātes un specifiskajiem vērtēšanas kritērijiem IZM. Pēc projektu atlases notiek līgumu slēgšana un projektu īstenošana.

IZM Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!