• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltkrievijas nevalstisko organizāciju pārstāvju vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.03.2005., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103618

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ERAF līdzfinansējumu zinātniskajām institūcijām Latvijā

Vēl šajā numurā

15.03.2005., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltkrievijas nevalstisko organizāciju pārstāvju vizīti Latvijā

Piektdien, 11.martā, Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) projekta “Baltkrievijas masu mediju un nevalstisko organizāciju pārstāvju vizītes programma Latvijā – “Latvija – ES un NATO dalībvalsts”” ietvaros Aizsardzības ministrijā viesojās Baltkrievijas nevalstisko organizāciju pārstāvji un žurnālisti.
Aizsardzības ministrijas amatpersonas iepazīstināja delegāciju ar Latvijas integrācijas procesu NATO un Eiropas Savienībā, kā arī no valsts aizsardzības stiprināšanas pasākumiem šo organizāciju ietvaros. AM Aizsardzības politikas plānošanas departamenta direktors A.Viļumsons iepazīstināja ar izmaiņām, kas skārušas Latvijas aizsardzības jomu gadu pēc Latvijas iestāšanās NATO un Eiropas Savienībā. Viesi no Baltkrievijas tika informēti par pāreju uz profesionālo militāro dienestu, Nacionālo bruņoto spēku un Latvijas karavīru dalību starptautiskajās misijās.
A.Viļumsons uzsvēra, ka pēc iestāšanās NATO turpinās cieša sadarbība ar pārējām Baltijas valstīm. Latvija pēc pievienošanās NATO un ES pievērš lielu uzmanību sadarbības attīstībai militārajā jomā ar valstīm Dienvidkaukāza reģionā, Ukrainu un Balkānu reģionu, kas deklarējušas savu vēlmi sadarboties ar NATO un Eiropas Savienībā.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!