• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iesaistīšanos KNAB darbības izvērtēšanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2005., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103328

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas pieredzi kultūras mantojuma saglabāšanai Ēģiptē

Vēl šajā numurā

10.03.2005., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iesaistīšanos KNAB darbības izvērtēšanā

Trešdien, 9.martā, Saeimas Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas komisijas priekšsēdētāja Linda Mūrniece nosūtījusi vēstuli Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim, kurā informē par vēlmi iesaistīties Korupcijas apkarošanas un novēršanas biroja (KNAB) darbības izvērtēšanas darba grupā.
Atsaucoties uz plašsaziņas līdzekļos izskanējušo Aigara Kalvīša viedokli par nepieciešamību veidot darba grupu, lai pārbaudītu Korupcijas apkarošanas un novēršanas biroja darbinieku darbības likumību un konstatētu iespējamos pārkāpumus, Linda Mūrniece aicina iekļaut viņu kā Saeimas pretkorupcijas komisijas priekšsēdētāju šīs darba grupas sastāvā, ja tāda tiks veidota.
Vienlaikus L.Mūrniece aicina premjeru informēt arī Saeimas Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisiju par pārkāpumiem Korupcijas apkarošanas un novēršanas biroja darbībā, ja pārbaužu laikā tādi tiks atklāti.

Laila Spaliņa, deputātes Lindas Mūrnieces palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!