• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par muitas amatpersonu rotāciju Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālajā iestādē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2005., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103327

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par problēmām profesionālajā izglītībā

Vēl šajā numurā

10.03.2005., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par muitas amatpersonu rotāciju Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālajā iestādē

No pirmdienas, 7.marta, 38 Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Latgales reģionālās iestādes muitas amatpersonas ir pārceltas pienākumu veikšanai citās Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes struktūrvienībās.
Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors Dzintars Jakāns uzsver: “Viena no VID darbības prioritātēm šajā gadā ir korupcijas risku novēršana dienestā, jo sevišķi muitas kontroles punktos. Tā kā daudzas muitas amatpersonas vienā darbavietā nostrādājušas ilgus gadus, bija jāveic rotācija dienesta iekšienē, lai nepieļautu korporatīvo saišu veidošanos ar klientiem. Rotācija dienesta ietvaros ir viens no veidiem, kā mazināt korupcijas risku un interešu konflikta rašanās iespējas, tāpēc Galvenās muitas pārvaldes un Latgales reģionālās iestādes vadība kopīgi pieņēmušas lēmumu par muitas amatpersonu rotāciju. Es atbalstu pieņemto lēmumu par muitas darbinieku rotāciju un vēlos atzīmēt, ka arī turpmāk VID pievērsīs pastiprinātu uzmanību korupcijas risku novēršanai, veicot visus iespējamos kontroles pasākumus.”
Kopumā uz citu darba vietu, nemainot darbinieka veicamos pienākumus, plānots pārcelt 51 muitas ierēdni. Līdz šim pārceltas 38 muitas amatpersonas, tajā skaitā 11 muitas kontroles punktu virsuzraugi, astoņi muitas maiņas priekšnieki, 17 vecākie muitas uzraugi un muitas uzraugi un divu sektoru vadītāji. Darbinieku pārcelšana rotācijas kārtībā turpināsies nākamajā nedēļā.

VID Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!