• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs, piedaloties starptautiskajā konferencē "Baltijas brīvības ceļš". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.2005., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103117

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs, pārrunājot sadarbības jautājumus ar Krievijas ārlietu ministru

Vēl šajā numurā

08.03.2005., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs, piedaloties starptautiskajā konferencē “Baltijas brīvības ceļš”

Aizsardzības ministrs Einars Repše 4.martā Rīgā, Kongresu namā, piedalījās starptautiskajā konferencē “Baltijas brīvības ceļš”. Šī starptautiskā konference tika rīkota par godu Baltijas valstu neatkarības deklarācijas 15.gadskārtai.
Konferencē dalībnieki diskutēja par tādām tēmām kā Baltijas tautas atmoda: brīvības un neatkarības centieni, Baltijas valstu neatkarības pasludināšana un cīņa par varas atņemšanu totalitārajam režīmam, Baltijas valstu neatkarība starptautiskās sabiedrības skatījumā un Baltijas valstu neatkarības atgūšanas nozīme un mācības.
Pasākumā piedalījās arī Ministru prezidents Aigars Kalvītis, Lietuvas un Igaunijas neatkarības kustību vadītāji Vītauts Landsberģis un Edgars Savisārs, toreizējie Tautas frontes līderi Dainis Īvāns un Sandra Kalniete, bijušie Augstākās padomes deputāti, akadēmiķi.
Šajā laikā norisinājās arī citi ar Baltijas valstu neatkarības deklarāciju pieņemšanu saistīti pasākumi. Atceroties, ka Latvijas Augstākā padome pieņēma Neatkarības deklarāciju 1990.gada 4.maijā.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!