• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 8. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.2005., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103104

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ugunsgrēkos dzīvību zaudējuši 64 iedzīvotāji

Vēl šajā numurā

08.03.2005., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 8. martā

Latvijā darba vizītē uzturas Nīderlandes ārlietu ministrs Bernards Bots, lai tiktos ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu un ārlietu ministru Arti Pabriku un pārrunātu Eiropas Savienības attiecības ar Krieviju.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Notiek Zambijas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Ņūsteda Luisa Zimbas akreditācijas vizīte pie Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, kā arī Čīles ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Alvaro Garsijas akreditācijas vizīte pie Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Briselē notiek kārtējā Eiropas Savienības Ekonomikas un finanšu ministru padomes sanāksme (ECOFIN), kurā Latviju pārstāv finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un Finanšu ministrijas atbildīgās amatpersonas.

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre uzturas oficiālā vizītē Armēnijā. Kopā ar Ingrīdu Ūdri uz Erevānu dodas Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājs Oskars Kastēns, Latvijas un Armēnijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājs Andrejs Klementjevs, kā arī deputāti Māra Ceriņa un Dzintars Ābiķis.

Viesnīcas “Konventa sēta” konferenču zālē “Georgs” notiek seminārs Eiropas un Latvijas žurnālistiem “Nacionālo minoritāšu problēmu atspoguļošanas labākā prakse”, kuru atklāj bijušais ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks.

Viesnīcas “Hotel de Rome” zālē “Bulvāris” Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija aicina partiju Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātus uz tikšanos ar tūrisma nozares pārstāvjiem par tēmu “Tūrisma nozares attīstības perspektīvas Rīgā”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!