• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Beļģijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2005., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102710

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas karavīru kontingenta Irākā rotāciju

Vēl šajā numurā

02.03.2005., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Beļģijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas priekšsēdētāju

Otrdien, 1.martā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Beļģijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Kristianu Verdonku, lai pārrunātu abu valstu sadarbību Starpparlamentu savienībā. Saeimas priekšsēdētāja un vēstnieks bija vienisprātis par Starpparlamentu savienības kā plašākā pasaules parlamentāriešu foruma ievērojamo lomu starptautiski svarīgu jautājumu apspriešanā un risināšanā. I.Ūdre norādīja, ka pašreiz viena no aktualitātēm ir Starpparlamentu savienības sadarbības padziļināšana ar ANO.
Beļģijas vēstnieks augstu novērtēja sekmīgo sadarbību, kāda izveidojusies starp Baltijas asambleju un Beniluksa Starpparlamentu konsultatīvo padomi un interesējās par Latvijas prezidentūras Baltijas asamblejā laikā notikušajām aktivitātēm un turpmākajiem plāniem. Saeimas priekšsēdētāja uzsvēra reģionālās sadarbības nozīmi Eiropas Savienībā. Tika pārrunāti Baltijas asamblejas ciešie un regulārie kontakti ar Ziemeļu padomi, kā arī savstarpējās pieredzes apmaiņa. Interesi par Ziemeļeiropas parlamentāro asambleju darbu ir izrādījusi arī nesen izveidotā Eiropas Savienības un Vidusjūras parlamentārā asambleja.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!