• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par palīdzību veselības nozarei no EP Attīstības bankas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2005., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102436

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pirmajām sabiedriskā labuma organizācijām

Vēl šajā numurā

25.02.2005., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par palīdzību veselības nozarei no EP Attīstības bankas

Trešdien, 23.februārī, finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un veselības ministrs Gundars Bērziņš, kā arī abu ministriju atbildīgās amatpersonas tikās ar Eiropas Padomes Attīstības bankas (EPAB) viceprezidentu Kšištofu Nersu un valsts menedžeri Marju Sepalu. Sarunas gaitā galvenokārt apspriestas vajadzības un iespējas EPAB finansēt Latvijas veselības aprūpes sistēmas investīciju programmas ieviešanu.
Veselības ministrija EPAB pārstāvjiem prezentēja izstrādāto veselības aprūpes sistēmas reformas māsterplānu līdz 2010.gadam, kas paredz plašu strukturālo pārveidi un investīcijas šajā nozarē.
EPAB viceprezidents K.Nerss norādīja: tā kā bankas darbības specializācijas virziens ir sociālā joma, investīciju programmas finansēšana veselības nozarei atbilst tās nostādnēm. Taču par konkrētākām Latvijas vajadzībām un attiecīgi bankas piedāvājumu varētu spriest tikai šā gada vidū, kad Veselības ministrija būs izstrādājusi detalizētu reformas ieviešanas un investīciju izvietošanas plānu, kā arī konkrētus laika grafikus.
Eiropas Padomes Attīstības banka specializējas sociālo programmu kreditēšanā tās dalībvalstīs. Latvija kļuva par EPAB akcionāru 1998.gadā.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!