• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tieslietu ministre, tiekoties ar KNAB vadītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2005., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102307

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

24.02.2005., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tieslietu ministre, tiekoties ar KNAB vadītāju

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa trešdien, 23.februārī, tikās ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāju Alekseju Loskutovu un vienojās par ministrijas un KNAB ciešāku sadarbību korupcijas izskaušanā tieslietu jomā.
S.Āboltiņa un A.Loskutovs pārrunāja korupcijas problēmu tieslietu jomā un atzina, ka tā ir risināma lieta.
S.Āboltiņa informēja A.Loskutovu par Tieslietu ministrijas darbu pie Tiesu iekārtas likumprojekta, kurā paredzēts ieviest stingrāku tiesnešu darba kvalitātes vērtēšanas kārtību. Tieslietu ministre un KNAB vadītājs vienojās par KNAB iesaistīšanos likumprojekta izvērtēšanā un pilnveidošanā.
S.Āboltiņa un A.Loskutovs pārrunāja arī KNAB izstrādāto koncepciju par fizisko personu ienākumu gūšanas kontroles pilnveidošanu.
S.Āboltiņa sarunas laikā pauda atbalstu KNAB viedoklim, ka būtu ieviešama ikgadēja ienākumu deklarēšana un nostiprināms legālās prezumpcijas princips fizisko personu mantiskā stāvokļa izvērtēšanā.
Ministre un KNAB vadītājs atzina, ka pirms šādas sistēmas ieviešanas vēl jāatrisina jautājumi, kas saistīti ar īpašumu un mantas vērtības objektīvāku noteikšanu.
S.Āboltiņa un A.Loskutovs vienojās par regulāru tikšanos organizēšanu, jo sarunas laikā atklājās daudz kopīgi risināmu jautājumu.

Sandris Sabajevs, tieslietu ministres preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!