• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Artava kultūras mecenātisma izaugsmē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2005., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102079

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārējā tirdzniecība: konsekventā dinamikā

Vēl šajā numurā

22.02.2005., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Artava kultūras mecenātisma izaugsmē

Akciju sabiedrība “Latvijas gāze” kļuvusi par lielāko Latvijas Nacionālās operas (LNO) atbalstītāju 2005.gadā. Vakar parakstītais līgums paredz, ka Operai tiks ziedots 100 000 latu.

OPERA.PNG (96146 bytes)
Latvijas Kultūras fonda valdes priekšsēdētājs Pēteris Bankovskis, “Latvijas gāzes” valdes priekšsēdētājs Adrians Dāvis un Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars paraksta līgumu, ka uzņēmums būs Operas lielākais sponsors
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Kā atzinis LNO direktors Andrejs Žagars, ziedoto summu izmantos galvenokārt dažādām izglītības programmām – operas un baleta mākslinieku tālākajai profesionālajai izglītošanai, raidījuma “Operas ziņas” veidošanai Latvijas Televīzijā, LNO publicitāti veicinošu izdevumu sagatavošanai, kā arī bērnu izglītības programmām, kas tiek regulāri rīkotas LNO Jaunajā zālē.
Līgums, ko slēdza uzņēmuma, Operas un Latvijas Kultūras fonda vadība, stiprina kultūras mecenātisma ideju, kas Latvijā, jāatzīst, pagaidām ir tikai iedīgļos, uzsvērusi kultūras ministre Helēna Demakova, norādot, ka bez nopietna mecenātisma tradīcijas nav iedomājama Rietumu parauga pilsoniskas sabiedrības tālāka attīstība.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!