• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tapusi Latvijas zaļās produkcijas vizītkarte. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2005., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101791

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Telefons. Starp tehniskajām un humanitārajām zinātnēm

Vēl šajā numurā

17.02.2005., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tapusi Latvijas zaļās produkcijas vizītkarte

NJAMMA.PNG (49166 bytes)
Foto: Reinis Traidās, A.F.I.

16.februārī notika Latvijas lauksaimniecības un pārtikas nozares videovizītkartes “Growing Green in Latvia” jeb “Zaļi audzēts Latvijā” pirmā demonstrācija.
Videovizītkarte veltīta Latvijas lauksaimniecības un pārstrādes nozares aktualitātēm un atspoguļo tikai mums raksturīgo un sevišķo. Growing Green in Latvia” pasūtītāja ir biedrība “Mārketinga padome”, un ar Zemkopības ministrijas atbalstu to izgatavojis SIA “Labvakar”.
“Growing Green in Latvia” ir personiska un īpaša uzruna ikvienam Latvijas lauksaimniecības un pārstrādes nozares interesentam. Tā ir divu filmas līdzautoru – vāciski runājošā Daniela Janna un angliski runājošā Marka Keisa – stāsts par Latviju kā zemi ar savām tradīcijām, kas veiksmīgi pārmantotas un iesakņojušās tās šodienā. Īsajā videovariantā vairāk atspoguļoti Latvijas sasniegtie rezultāti un piedāvātās iespējas. Par rezultātu – kā augstas kvalitātes, ekoloģiski tīru un starptautiskajām prasībām atbilstošu produkciju.
Videoversijā pieteiktas labākās un pazīstamākās Latvijas preču zīmes, parādīts Latvijas dabas skaistums, uzsvērta tās identitāte un pievilcība.
Iecerēts filmu kā ilustrējošu materiālu demonstrēt Latvijas pārstāvniecībām ārvalstīs, pārtikas ražotājiem un citiem ieinteresētajiem.

Ieva Jaunozola

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!