• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 8. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2005., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101086

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vērtēs, vai parādnieki ir zem lupas

Vēl šajā numurā

08.02.2005., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 8. februārī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga saka uzrunu Valsts valodas komisijas sēdē, kurā komisija sniedz trīs gadu darba pārskatu un iezīmē nākotnes darba vīzijas, kā arī atver jaunākās komisijas izdotās grāmatas: Valsts valodas komisijas rakstus “Latviešu valoda – robežu paplašināšana” un Ilmāra Meža “The Latvian Language in the Mirror of Statistics”.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Vides ministrijā tiekas vides ministrs Raimonds Vējonis, reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis, SIA “ZAAO” rīkotājdirektors Aivars Sirmais un Latvijas lauku un reģionu attīstības biedrības valdes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis, lai pārrunātu cieto sadzīves atkritumu poligona “Daibe” uzturēšanas problēmas.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Lībiešu (līvu) lietu nodaļas pārstāves Vija Virtmane un Lilita Kalnāja tiekas ar Latvijas Universitātes Filozofijas un socioloģijas institūta Nacionālās mutvārdu vēstures krājumu pētnieci Māru Zirnīti, lai pārrunātu sadarbības līguma slēgšanas iespēju par lībiešu atmiņu ierakstu izlases sagatavošanu.

Eiropas Parlamenta (EP) deputātam, EP Drošības un aizsardzības apakškomitejas vice-priekšsēdētājam Ģirtam Valdim Kristovskim Briselē plānota tikšanās ar Eiropas apvienoto spēku virspavēlnieku ģenerāli Džonsu.

Augstākās tiesas Senāta Administratīvo lietu departamenta senatore Jautrīte Briede un tieslietu ministres padomnieks Arvīds Dravnieks tiekas ar Policijas akadēmijas mācībspēkiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!