• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs, tiekoties ar Latvijas Nacionālo partizānu apvienības priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.02.2005., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100926

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs, tiekoties ar Latvijas Garantiju aģentūras valdes priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

04.02.2005., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs, tiekoties ar Latvijas Nacionālo partizānu apvienības priekšsēdētāju

2.februārī aizsardzības ministrs Einars Repše tikās ar Latvijas Nacionālo partizānu apvienības (LNPA) priekšsēdētāju Ojāru Stefanu. Ministrs viesojās LNPA birojā, kur tikās arī ar LNPA priekšsēdētāja vietniecei Daci Mangali.
Tikšanās laikā ministrs un Ojārs Stefans pārrunāja Militārpersonu izdienas pensiju likumā veiktās izmaiņas, ar kurām noteikts, ka Nacionālās pretošanās kustības dalībniekiem no Aizsardzības ministrijas piešķirtajiem valsts līdzekļiem tiek Ministru kabineta noteiktajā kārtībā izmaksāts ikmēneša pabalsts 50 latu. Aizsardzības ministrs atzinīgi novērtēja to Nacionālās pretošanās kustības dalībnieku drosmi un neatlaidību, kas līdz pat 1956.gadam, kad tika apspiesta Nacionālās pretošanās kustība, turpināja cīnīties par Latvijas valstiskuma atjaunošanu.
Sarunas gaitā apspriesti Aizsardzības ministrijas un Latvijas Nacionālo partizānu apvienības līdzšinējā un turpmākā sadarbība. LNPA priekšsēdētājs izteica pateicību Aizsardzības ministrijai par ieinteresētību un atbalstu dažādu projektu īstenošanā, kas saistīti ar karavīru kapu apzināšanu, sakopšanu un karavīru piemiņas iemūžināšanu.

AM Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!