• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 3. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2005., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100784

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vadītāja faktors

Vēl šajā numurā

03.02.2005., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 3. februārī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Latvijas reģionālo laikrakstu pārstāvjiem.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš atrodas vizītē Francijā. Tajā piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols un direktora padomnieks Māris Ēlerts. Vizītes laikā tiek apmeklēta Francijas Pētniecības lietu ministrija, lai pārrunātu projektu par abu valstu kopīga zinātniskā centra – Ampēra institūta – izveidi.

Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) IZM ministre Ina Druviete tiekas ar Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes dalīborganizāciju pārstāvjiem, lai pārrunātu iecerēto Latvijas Lauksaimniecības universitātes padotības maiņu un iespējas nodrošināt iestādes mērķtiecīgu attīstību.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze apmeklē Gulbenes rajonu, lai iepazītos ar situāciju rajona laukos un skaidrotu aktualitātes lauksaimniecības nozarē. Ministrs kopā ar rajona lauksaimniekiem un pagastu vadītājiem piedalās apaļā galda diskusijā par lauku attīstības perspektīvu turpmākajos gados. Vizītes laikā plānots apmeklēt arī Gulbenes rajona zemnieku saimniecības.

Labklājības ministre Dagnija Staķe un ministrijas valsts sekretāre Baiba Paševica atrodas darba vizītē Luksemburgā, kur konferences par Pekinas rīcības platformas ieviešanas pārskatu nobeigumā paredzēts piedalīties Eiropas Savienības par dzimumu līdztiesību atbildīgo ministru sanāksmē.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!