• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ukrainas prezidenta pateicību deputātei no Latvijas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2005., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100565

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par turpmāko Eiropas Savienības muitas politiku

Vēl šajā numurā

01.02.2005., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ukrainas prezidenta pateicību deputātei no Latvijas

Piešķirot “Oranžās revolūcijas dalībnieka” apliecību, Ukrainas prezidents Viktors Juščenko izteicis pateicību tiem Eiropas Parlamenta deputātiem, kas, atbalstot godīgu vēlēšanu norisi, palīdzēja Ukrainas demokratizācijas centieniem.
Inese Vaidere pēc Ukrainas parlamenta demokrātisko spēku ielūguma apmeklēja Ukrainas vēlēšanu otro kārtu un piedalījās Eiropas Parlamenta ziņojuma par vēlēšanu norisi Ukrainā sagatavošanā.
Inese Vaidere: “Redzētais Kijevā mūs skāra ļoti personīgi, liekot atcerēties barikāžu laiku Rīgā pirms piecpadsmit gadiem. Man ir liels gandarījums, ka Ukrainai pavērusies demokrātiskas attīstības iespēja. Es ceru, ka Baltkrievijas tauta uzmanīgi vēroja notiekošo kaimiņos un ka notikumi Ukrainā veicinās demokrātiskas pārmaiņas arī Baltkrievijā. Es jūtos pagodināta un lepna par man piešķirto “Ukrainas oranžās revolūcijas dalībnieka” apliecību.”
27.janvārī paredzētā Ukrainas prezidenta Viktora Juščenko vizīte Eiropas Parlamentā tika atcelta sakarā ar sliktajiem laika apstākļiem Krakovas lidostā, no kurienes Ukrainas prezidentam bija paredzēts doties uz Briseli.

Eiropas Parlamenta Masu saziņas direktorāta preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!