• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 27.janvarī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.2005., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100303

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu administrācijai radošu darbu jaunajās telpās vēlot

Vēl šajā numurā

27.01.2005., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 27.janvarī

Notiek Saeimas sēde.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās Polijas valsts ceremonijā, atzīmējot Aušvicas-Birkenavas nometnes Osvencimā atbrīvošanas 60.gadadienu.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās Polijas prezidenta Aleksandra Kvasņevska rīkotajā pieņemšanā, pēc tam dodas uz Davosu.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa piedalās neformālajā Eiropas Savienības tieslietu un iekšlietu ministru padomes sanāksmē Luksemburgā. Viesojoties Luksemburgā, tieslietu ministre iecerējusi tikties arī ar Eiropas Kopienu tiesas tiesnesi Egilu Levitu un Pirmās instances tiesas tiesnesi Ingrīdu Labucku, lai pārrunātu aktualitātes Eiropas Kopienu tiesā.

Notiek Enerģētikas krīzes centra sēde, kurā piedalās ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš.

Rumbulas memoriālā ārlietu ministrs Artis Pabriks pēc Latvijas Ebreju kopienas pārstāvju ielūguma piedalās fašisma upuru piemiņas dienas pasākumā.

Salaspils ebreju un citu tautu masu iznīcināšanas upuru atceres memoriālā ārlietu ministrs Artis Pabriks kopā ar Latvijā rezidējošā diplomātiskā korpusu pārstāvjiem, klātesot Latvijas ebreju kopienu pārstāvjiem un Latvijā akreditētajiem vēstniekiem, ar klusuma brīdi piemin masu traģēdijas upurus Osvencimas atbrīvošanas 60.gadadienā.

Tukuma rajona padomes telpās zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar Talsu, Tukuma, Saldus un Kuldīgas rajona padomes priekšsēdētājiem, pagastu pārstāvjiem un lauksaimniekiem, lai apspriestu nesenās vētras postījumu likvidēšanu un situāciju minēto rajonu lauksaimniecības sektorā.

Tukuma rajona padomes telpās zemkopības ministrs tiekas ar Tukuma rajona zemniekiem, uzņēmējiem, kuriem ir iespēja ar ministru klātienē izrunāt interesējošos un neskaidros jautājumus attiecībā uz Eiropas Savienības fondiem un finansējumu.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze plāno apmeklēt Tukuma rajona zemnieku saimniecību “Krieviņi”.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš dodas darba vizītē uz Bausku.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Pasaules bankas biroja telpās tiek prezentēts ceturkšņa ziņojums par ekonomisko attīstību astoņās jaunajās Eiropas Savienības valstīs. Ziņojuma pētījuma tēma ir ekonomiskā izaugsme Baltijas valstīs. Ar ziņojumu iepazīstina Pasaules bankas reģionālais ekonomists Tomass Laursens, savukārt Pasaules bankas Latvijas pārstāvniecības ekonomists Andrejs Jakobsons sniedz ieskatu Latvijas izaugsmes faktoru analīzē.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!