• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 24. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.2005., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100254

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005. gada 26. janvārī

Vēl šajā numurā

27.01.2005., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 24. janvāra sēdē

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputāta A.Latkovska iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Latkovskim neapmaksātu atvaļinājumu 27.janvārī.
3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005.gada 26.janvārī plkst.17.00.
4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 27.janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 24.janvāra līdz 30.janvārim.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Latvijas pirmās partijas frakcijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts J.Šmits.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Sabiedrības integrācijas apakškomisijas sekretāri ievēlēta deputāte I.Circene.
8. Pieņēma zināšanai deputāta J.Jurkāna paziņojumu “Par darbības apturēšanu Saeimas Ārlietu komisijā”.
9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta Latvijas un Korejas parlamentu sadarbības grupa. Par minētās grupas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Pētersons, bet par priekšsēdētāja vietnieci – deputāte Ē.Zommere.
10. Pieņēma lēmumu par Saeimas frakciju un komisiju darba finansiālo nodrošinājumu 2005.gadā.
11. Pieņēma lēmumu “Par “Noteikumu par kārtību, kādā apdrošināma Saeimas deputātu un darbinieku veselība un kādā viņi apdrošināmi pret nelaimes gadījumiem” apstiprināšanu”.
12. Apstiprināja komandējumus:
1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei S.Goldei, delegācijas sekretārei D.Tihonovai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam E.Rosbergam uz Tallinu (Igaunija) 2005.gada 27. un 28.janvārī;
2) EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam K.Peteram, delegācijas locekļiem A.Klementjevam, L.Mūrniecei un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Vīni (Austrija) no 2005.gada 23.februāra līdz 26.februārim.
13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa, delegācijas locekļu J.Dobeļa, B.Cileviča, A.Rugātes un delegācijas sekretāra M.Olekša komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 22.janvāra līdz 28.janvārim.
14. Pieņēma zināšanai Latvijas Pirmās partijas frakcijas konsultantes A.Pļaviņas un Saeimas deputāta J.Straumes palīga J.Tomela pārskatu par komandējumu uz Kijevu (Ukraina) no 2004.gada 25.decembra līdz 28.decembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!