• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Izsoles
Zvērināti tiesu izpildītāji, maksātnespējas administratori un publiskas personas publicē paziņojumus par nekustamo īpašumu vai kustamās mantas publiskām izsolēm, izmaiņām to norisē vai izsoļu atcelšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/86.IZ22): izsoles. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2024., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/op/2024/86.IZ22

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojumu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

03.05.2024., Nr. 86

OP 2024/86.IZ22
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par iegādes piedāvājumu

Maksātnespējīgās SIA "Augšvoleri", reģ. Nr. 40103314868, juridiskā adrese: Beķergrāvja iela 5, Rīga, LV-1007, administrators Mārtiņš Karstais, amata apliecība Nr. 00060, prakses vieta: Krišjāņa Valdemāra iela 33A-10A, Rīga, aicina iesniegt rakstveida piedāvājumus SIA "Augšvoleri", reģ. Nr. 40103314868, uzņēmuma iegādei.

Uzņēmuma saimnieciskās darbības veids: sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšana un pārvaldīšana un kravu iekraušana un izkraušana (stividora pakalpojumi). SIA "Augšvoleri" saimniecisko darbību veic Rīgas brīvostas teritorijā uz zemes, ko nomā no Rīgas brīvostas pārvaldes. Starp SIA "Augšvoleri" un Rīgas brīvostas pārvaldi ir noslēgts zemes nomas līgums un piestātnes nomas līgums.

Sertificēta vērtētāja noteiktā SIA "Augšvoleri" uzņēmuma (lietu kopības, kas sastāda visus uzņēmuma aktīvus), kā strādājoša uzņēmuma, tirgus vērtība noteikta 1 060 000 EUR, bet piespiedu pārdošanas vērtība 740 000 EUR, kas apliekama ar PVN.

Minimālā piedāvājamā pirkuma maksa ne mazāka kā sertificēta vērtētāja noteiktā uzņēmuma piespiedu pārdošanas vērtība 740 000 EUR.

Interesentiem, kuri vēlas iegādāties uzņēmumu, ir jāatbilst Ostu likuma 18. panta pirmajā daļā noteiktajiem kritērijiem un nomas līgumu pārjaunošanai būs jāsaņem Rīgas brīvostas pārvaldes atļauja.

Piedāvājumi jāiesniedz rakstiski līdz 2024. gada 27. maijam (ieskaitot), nosūtot pa pastu vai iesniedzot klātienē administratora prakses vietā, vai nosūtot elektroniski parakstīta dokumenta formā uz e-pasta adresi martins@collegium.lv.

Piedāvājumā jāiekļauj: a) apliecinājums iegādāties uzņēmumu par savu piedāvāto pirkuma maksu, kas nav zemāka kā sertificēta vērtētāja noteiktā uzņēmuma piespiedu pārdošanas vērtība; b) apliecinājums par naudas līdzekļu esamību piedāvātās pirkuma maksas apmērā un to izcelsmes legalitāti.

Pirkuma līgums var tikt noslēgts ar personu, kura piedāvās augstāko pirkuma maksu, ja tas tiks saskaņots ar kreditoru kopumu Maksātnespējas likumā noteiktajā kārtībā un piedāvājuma iesniedzējs atbildīs Ostu likuma 18. panta pirmajā daļā noteiktajiem kritērijiem, un nomas līgumu pārjaunošanai tiks saņemta Rīgas brīvostas pārvaldes atļauja. Administrators patur tiesības nenoslēgt pirkuma līgumu, ja piedāvājums nesatur iepriekš minētos apliecinājumus un/vai nav ekonomiski izdevīgs kreditoru kopumam.

Papildu informācija, tostarp uzņēmuma novērtējums, tiks izsniegts pēc rakstveida pieprasījuma, kas nosūtīts pa pastu vai iesniegts klātienē administratora prakses vietā, vai nosūtīts elektroniski parakstīta dokumenta formā uz e-pasta adresi: martins@collegium.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!