• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/76.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2024., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/op/2024/76.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Daugavpils pašvaldības centrālās pārvaldes Iekšējā audita auditors (uz nenoteiktu laiku)
Daugavpils valstspilsētas pašvaldība...

Vēl šajā numurā

18.04.2024., Nr. 76

OP 2024/76.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība izsludina amata kandidātu atlasi uz Daugavpils pašvaldības centrālās pārvaldes Iekšējā audita nodaļas vadītāja amatu (uz nenoteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- nodrošināt iekšējā audita funkciju iestādē, vadīt Iekšējā audita nodaļas darbu

- veikt auditus Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādēs saskaņā ar apstiprināto auditu gada plānu

- sagatavot novērtējumus par auditējamo sistēmu darbības atbilstību normatīvajiem aktiem, finanšu uzskaites un citas informācijas pietiekamību un ticamību, resursu lietderīgu izmantošanu

- apkopot auditu rezultātus un sniegt ieteikumus auditējamo vienību darbības uzlabošanai un konstatēto neatbilstību novēršanai.

Prasības pretendentam/-ei:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā, finansēs, tiesību zinātnē vai vadībzinātnē

- vismaz trīs gadu profesionālā darba pieredze vadošā amatā valsts vai pašvaldības iestādē ekonomikas, finanšu vai jurisprudences jomā

- tiesiskā regulējuma pārzināšana pašvaldības darbības jomā, t.sk. izpratne par grāmatvedības uzskaites un finanšu vadības jautājumiem

- labas digitālās prasmes datu apstrādē un analīzē

- prasme patstāvīgi pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību

- stratēģiskā domāšana, kas vērsta uz rezultāta sasniegšanu

- labas komunikācijas prasmes, spēja strādāt komandā, spēja argumentēt un aizstāvēt savu viedokli par kompetencē esošajiem jautājumiem

- valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī (C2)

Pieteikuma dokumenti:

- motivācijas vēstule

- dzīves gaitas apraksts (CV Europass standarts)

- izglītību apliecinošo dokumentu kopijas

- valsts valodas prasmi apliecinoša dokumenta kopiju, atbilstoši nepieciešamajam valsts valodas prasmes līmenim un pakāpei - C līmeņa 2.pakāpe (izņemot personas, kuras ieguvušas pamata, vidējo vai augstāko izglītību akreditētās programmās latviešu valodā)

- redzējums par Iekšējā audita nodaļas darbību un tās efektivitāti

Amats klasificēts ar profesijas klasifikatora kodu 1213 23, 1.2. amata saime IV līmenis, 11. mēnešalgu grupa ar mēnešalgu 2000,00 eiro bruto.

Pieteikumi tiek iesūtīti pa pastu, norādot adresātu - Daugavpils valstspilsētas pašvaldība, K. Valdemāra iela 1, Daugavpils, LV-5401, vai iesniegti personīgi slēgtā aploksnē Daugavpils valstspilsētas pašvaldībā, K. Valdemāra ielā 1, Daugavpilī, 1. stāvā, Informācijas birojā, darba laikā; uz aploksnes jābūt norādei: "Daugavpils pašvaldības centrālās pārvaldes Iekšējā audita nodaļas vadītāja amatam", kā arī amata pretendenta vārdam, uzvārdam, adresei un tālruņa numuram. Ar drošu elektronisko parakstu parakstītus dokumentus var iesūtīt uz e-pastu info@daugavpils.lv.

Pieteikums jāiesniedz ne vēlāk kā līdz 2024. gada 17. maijam (sūtot pieteikumu pa pastu vai elektroniski, jānodrošina, lai pieteikums tiktu saņemts līdz 2024. gada 17. maijam plkst. 17.00).

Konkursa nolikums pieejams Daugavpils valstspilsētas Pašvaldības mājaslapā https://www.daugavpils.lv/pasvaldiba/aktualitates/darba-piedavajumi/daugavpils-valstspilsetas-pasvaldiba-izsludina-amata-kandidatu-atlasi-uz-daugavpils-pasvaldibas-centralas-parvaldes-iekseja-audita-nodalas-vaditaja-amatu-(uz-nenoteiktu-laiku).

Piesakoties konkursam uz vakanto amatu, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei atlases konkursa mērķim - pretendentu atlases nodrošināšanai. Personas datu apstrādes pārzinis ir Daugavpils valstspilsētas pašvaldība. Personas dati tiks glabāti sešus mēnešus no konkursa rezultātu paziņošanas brīža. Papildu informācija par Daugavpils valstspilsētas pašvaldības personas datu apstrādi skatāma pašvaldības tīmekļvietnē sadaļā "Personas datu apstrāde" paziņojumā datu subjektiem - personāla atlases procesa dalībniekiem (pretendentiem).

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!