• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Centrālā vēlēšanu komisija
Centrālā vēlēšanu komisija publicē pieņemtos lēmumus, t. sk. par instrukciju apstiprināšanu, par grozījumiem vēlēšanu iecirkņu sarakstā, par tautas nobalsošanas izsludināšanu, par vēlēšanu vai tautas nobalsošanas rezultātiem, par iniciatīvas grupas reģistrēšanu vai atteikumu reģistrēt u.c.

Pirms vēlēšanām Centrālā vēlēšanu komisija publicē priekšvēlēšanu programmas, kandidātu sarakstus, kā arī ziņas par kandidātiem:

  • ne vēlāk kā divdesmit dienas pirms Saeimas vēlēšanu dienas;
  • ne vēlāk kā deviņpadsmit dienas pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanu dienas.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Centrālās vēlēšanu komisijas 2024. gada 29. februāra rīkojums Nr. 1/CVK "Par parakstu vākšanas materiālu iznīcināšanu iekšzemē". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.2024., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/op/2024/45.6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās vēlēšanu komisijas rīkojums Nr. 2/CVK

Par parakstu vākšanas materiālu iznīcināšanu Latvijas Republikas diplomātiskajās un konsulārajās pārstāvniecībās ārvalstīs

Vēl šajā numurā

04.03.2024., Nr. 45

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Centrālā vēlēšanu komisija

Veids: rīkojums

Numurs: 1/CVK

Pieņemts: 29.02.2024.

OP numurs: 2024/45.6

2024/45.6
RĪKI

Centrālās vēlēšanu komisijas rīkojumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Centrālās vēlēšanu komisijas rīkojums Nr. 1/CVK

Rīgā 2024. gada 29. februārī

Par parakstu vākšanas materiālu iznīcināšanu iekšzemē

Saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas 2023. gada 23. novembra instrukcijas "Parakstu vākšana tautas nobalsošanas ierosināšanai par apturētu likumu" (apstiprināta ar lēmumu Nr. 20) 29. punktu un Centrālās vēlēšanu komisijas 2023. gada 14. decembra Parakstu apliecināšanas instrukcijas (apstiprināta ar lēmumu Nr. 25) 10. punkta otro daļu, 11. punkta otro daļu Centrālā vēlēšanu komisija uzdod līdz 2024. gada 15. martam:

1. valstspilsētu un novadu pašvaldībām iznīcināt apliecinātās veidlapas un izziņas par Fizisko personu reģistra informāciju, kas sagatavotas parakstu vākšanām par likumu un Saeimas atsaukšanas ierosināšanu, kuras noslēgušās līdz 2024. gada 31. janvārim.

2. valstspilsētu un novadu vēlēšanu komisijām iznīcināt parakstu vākšanas gaitas žurnālus, parakstu vākšanas lapu reģistrus, vēlētāju iesniegumu reģistrācijas žurnālus parakstu vākšanai vēlētāju atrašanās vietā un iesniegumus par parakstu vākšanu vēlētāju atrašanās vietā, kas saistīti ar parakstu vākšanu tautas nobalsošanas ierosināšanai par apturētiem likumiem.

3. Par šā rīkojuma 1. un 2. punktā minēto materiālu iznīcināšanu sastādīt aktu vienā no šādiem veidiem:

3.1. papīra formā parakstītu divos eksemplāros, vienu eksemplāru 3 darbdienu laikā nosūtīt Centrālajai vēlēšanu komisijai, otru saglabāt savā lietvedībā;

3.2. elektroniski, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, 3 darba dienu laikā nosūtīt Centrālajai vēlēšanu komisijai uz e-pastu: cvk@cvk.lv.

Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājas vietniece B. Veisa

Centrālās vēlēšanu komisijas sekretārs R. Eglājs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!