• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām
Biedrība, politiskā partija vai cits Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēts subjekts reorganizācijas, darbības apturēšanas, darbības izbeigšanas vai likvidācijas uzsākšanas gadījumā aicina kreditorus pieteikt savus prasījumus.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/63.KM40): paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 29.03.2023., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/op/2023/63.KM40

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

29.03.2023., Nr. 63

OP 2023/63.KM40
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām: Šajā laidienā 40 Pēdējās nedēļas laikā 14 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par likvidācijas uzsākšanu

Ar Ekonomisko lietu tiesas 2023.gada 24.marta spriedumu civillietā Nr.C75010823 Baltic International Bank SE, reģ.Nr.40003127883, tika atzīta par likvidējamu un tika uzsākts tās likvidācijas process. Par Baltic International Bank SE likvidatoru ir iecelts zvērināts advokāts Olavs Cers. 2023.gada 24.marts uzskatāms par datumu, ar kuru kredītiestāde ir atzīta par likvidējamu.

Likvidējamās Baltic International Bank SE likvidatora darbības vieta ir Rīga, Grēcinieku iela 6, LV-1050, tālr. saziņai ir +371 67000444 vai +371 67365865 (darba dienās darba laikā no plkst. 9.00 līdz 17.00). Saziņas elektroniskā pasta adrese: bib.likvidators@cersjurkans.lv.

Kreditoru prasījumi un citu personu prasības un citas pretenzijas pret likvidējamo Baltic International Bank SE ir piesakāmi likvidatoram 3 (trīs) mēnešu laikā no paziņojuma publikācijas dienas. Pēc šī termiņa pieteiktie kreditoru prasījumi tiks izskatīti un apmierināti Kredītiestāžu likuma 139.3 panta 3.punktā noteiktajā kārtībā.

Kreditoru un citu personu pieteikumi jāsagatavo latviešu valodā, vai, ja tas sagatavots citā valodā, tam jāpievieno notariāls tulkojums latviešu valodā. Kreditoru prasījumam pievienojami dokumentu oriģināli vai notariāli apliecinātas dokumentu kopijas, ievērojot 1961.gada Hāgas konvencijas par ārvalstu publisko dokumentu legalizācijas prasības atcelšanu prasības.

Kreditoriem savu prasījumu kopsumma ārvalstu valūtā prasījumā jāpārrēķina un jānorāda eiro saskaņā ar Eiropas Centrālās bankas noteikto ārvalstu valūtas kursu uz 2022. gada 12.decembri.

Likvidējamās Baltic International Bank SE kreditoru prasījumus un tos pamatojošos dokumentus iespējams iesniegt, adresējot tos likvidējamās Baltic International Bank SE likvidatoram Olavam Ceram jebkurā no zemāk norādītajiem veidiem:

- klātienē Strēlnieku ielā 9-4, Rīgā, darba dienās darba laikā no plkst. 9.00 līdz 17.00;

- nosūtot pa pastu kā ierakstītu pasta sūtījumu uz adresi Strēlnieku iela 9-4, Rīga, LV-1010, Latvija;

- nosūtot elektroniska dokumenta formā atbilstoši Elektronisko dokumentu likumam noformētu kreditoru prasījumu, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un satur laika zīmogu, uz likvidatora elektroniskā pasta adresi: bib.likvidators@cersjurkans.lv.

Ja kreditors kreditora prasījumam pievieno dokumentu atvasinājumus, likvidators ir tiesīgs pieprasīt uzrādīt dokumentu oriģinālus, un kreditoram ir pienākums tos uzrādīt. Likvidators ir tiesīgs pieprasīt no kreditora arī citus dokumentus vai to atvasinājumus, ja tas nepieciešams lēmuma pieņemšanai par kreditora prasījumu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!