• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/110.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.06.2023., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/op/2023/110.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

08.06.2023., Nr. 110

OP 2023/110.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par kārtējo akcionāru sapulci

AS "Eco Baltia" (reģ. Nr. 40103435432) kārtējā akcionāru sapulce notiks 2023.gada 30.jūnijā plkst.15.00 Maskavas ielā 240-3, Rīgā, LV-1063.

Darba kārtībā:

1. Par Sabiedrības 2022.gada finanšu pārskata un konsolidētā finanšu pārskata apstiprināšanu.

2. Par dividenžu izmaksas apstiprināšanu.

3. Par Sabiedrības revidenta apstiprināšanu 2023.gadam.

Reģistrācija sapulcei notiks 2023.gada 30.jūnijā no plkst.10.30 līdz 11.00 sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvaroto pārstāvju starpniecību. Reģistrējoties akcionāriem jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, pārstāvjiem - arī pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara, likumiskajiem pārstāvjiem - pilnvarojumu apliecinošs dokuments. Saskaņā ar Komerclikuma 277.1 pantu, Sabiedrības valde nodrošina akcionāriem tiesības piedalīties un balsot akcionāru sapulcē, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus - tiešsaistes saziņas vietnē ZOOM (saite uz attālināto sapulci tiks nosūtīta uz akcionāra norādīto e-pasta adresi), kā arī balsot pirms akcionāru sapulces.

Sabiedrības valde Komerclikumā noteiktajā kārtībā ne vēlāk kā 14 dienas pirms sapulces norises dienas padara pieejamus akcionāriem visus lēmuma projektus, par kuriem būs nepieciešams balsojums akcionāru sapulcē.

Ja akcionārs izmanto savas tiesības par akcionāru sapulcē izskatāmajiem jautājumiem nobalsot pirms sapulces, viņš savu skaidru un nepārprotamu balsojumu "par", "pret" vai "atturas" par katru sapulcē balsošanai piedāvāto balsojumu nosūta Sabiedrības valdei ne vēlāk kā iepriekšējā dienā pirms sapulces (saņemšanas datums Sabiedrībā ir ne vēlāk kā iepriekšējā dienā pirms sapulces norises) šādā kārtībā:

a) nosūtot uz e-pasta adresi sigita.namateva@ecobaltia.lv, norādot, ka attiecīgā e-pasta vēstule ir adresēta Sabiedrības valdei un satur balsojumu par akcionāru sapulces balsojumiem un sapulces datumu. Balsojumam ir jābūt parakstītam ar drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu, un kura derīgumu Sabiedrība par pārbaudīt pieejamās publiskās vietnēs;

b) akcionārs var izmantot citu iepriekš saziņā ar Sabiedrību ieviestu kārtību, piemēram, balsojumu nosūtīt no Sabiedrībai zināmas un iepriekš saziņā ar akcionāru izmantotas e-pasta adreses uz e-pasta adresi sigita.namateva@ecobaltia.lv. Šādā gadījumā balsojums var netikt parakstīts ar drošu elektronisko parakstu;

c) papīra formā pa pastu vai klātienē nogādājot uz Sabiedrības juridisko adresi, norādot, ka attiecīgā vēstule ir adresēta Sabiedrības valdei un satur balsojumu par akcionāru sapulces balsojumiem un sapulces datumu un satur akcionāra vai tā pārstāvja pašrocīgu parakstu. Ja vēstuli ir parakstījusi akcionāra pilnvarotā persona, vēstulei ir jābūt pievienotai pilnvarai, izņemot gadījumu, ja pārstāvis akcionāru pārstāv uz likuma pamata. Akcionārs var parakstu uz balsojuma apliecināt pie zvērināta notāra. Sabiedrības valdei vai tās pārstāvim ir pienākums pārliecināties par paraksta autentiskumu, šaubu gadījumā prasot iesniegt akcionāra vai tā pilnvarotā pārstāvja personu apliecinošu dokumenta kopiju, salīdzot parakstu ar citiem akcionāra parakstītiem dokumentiem, vai telefoniski vai rakstiski pārliecinoties, ka sūtītājs tiešām ir akcionārs. Lai Sabiedrības valde varētu pārliecināties par paraksta autentiskumu, akcionāram vēstulei ar balsojumu jāpievieno arī sava kontaktinformācija (tālruņa numurs un e-pasta adrese), lai Sabiedrības valde vai tās pārstāvis varētu šaubu gadījumā sazināties un pārliecināties, ka sūtītājs tiešām ir akcionārs vai tā pārstāvis un akcionārs apstiprina nosūtīto balsojumu.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas pieprasīt papildu jautājumu iekļaušanu darba kārtībā.

Akcionāri var iepazīties ar sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem Sabiedrības birojā Maskavas ielā 240-3, Rīgā, LV-1063, sākot no 2023.gada 15.jūnija, darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00, saziņai: tālr. +371 67409828 vai uz e-pasta adresi sigita.namateva@ecobaltia.lv.

AS "Eco Baltia" vārdā:

Valdes locekle Santa Spūle

Valdes locekle Sigita Namatēva

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!