• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/37.DA5): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2022., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/op/2022/37.DA5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes Satiksmes uzraudzības un koordinācijas birojs paziņo, ka ir pieņemti dokumenti.*...

Vēl šajā numurā

22.02.2022., Nr. 37

OP 2022/37.DA5
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 17 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "DZINTARA CEĻŠ"

Reģistrācijas Nr. 40003475617

Juridiskā adrese: Torņa iela 4, Rīga, LV-1050

Pēc SIA "Rīgas nami" lūguma zvērināts notārs Aigars Kaupe paziņo:

SIA "Rīgas nami", reģistrācijas Nr. 40003109638, turpmāk - Kreditors, un sabiedrība ar ierobežotu atbildību "DZINTARA CEĻŠ", reģistrācijas Nr. 40003475617, turpmāk - Parādnieks, 2018. gada 5. oktobrī noslēdza Nomas līgumu Nr. RN-18-576-lī, un Apsaimniekošanas pakalpojumu līgumu Nr. RN-18-577-lī, turpmāk abi kopā - Līgumi.

Parādnieks savus pienākumus un saistības, kas izriet no Līgumiem, pret Kreditoru nav veicis godprātīgi, saistības pilnā apmērā nav pildītas, kā rezultātā Parādniekam pret Kreditoru ir izveidojušās parādsaistības 8535,29 EUR (astoņi tūkstoši pieci simti trīsdesmit pieci euro un 29 centi) turpmāk - Parāds, apmērā; Parāda samaksas termiņš iestājies 2020. gada 30. novembrī.

Kreditors Parādniekam, t.sk. Parādnieka valdes loceklei Astrīdai Arklonei, ir nosūtījis vairākus brīdinājumus par Parādnieka saistību pienācīgu izpildi un maksātnespējas procesa uzsākšanu. Kreditors nav saņēmis nevienu Parādnieka atbildes vēstuli, kurā būtu izteikta vēlme un nodoms savas saistības izpildīt labprātīgi, gluži pretēji, Kreditors uzskata, ka Parādnieks veic apzinātas darbības, kas apgrūtina Kreditora tiesības Parādu atgūt, kā arī Parādnieka darbības liecina, ka tas grib būt nesasniedzams.

Parādniekam noteiktais Parāda atmaksas termiņš pēc brīdinājuma nosūtīšanas saskaņā ar Maksātnespējas likuma 57.panta pirmās daļas 2.punktu ir iestājies, turklāt Parādnieks nav cēlis pamatotus iebildumus pret prasījumu, kas Kreditoram dod tiesības tiesā iesniegt juridiskās personas maksātnespējas procesa pieteikumu.

Parādnieks tiek aicināts samaksāt Parādu 10 (desmit) kalendāro dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas. Ja Parādnieks nesamaksās Parādu noteiktajā termiņā, Kreditors vērsīsies tiesā ar pieteikumu par Parādnieka maksātnespējas procesa uzsākšanu.

Parāds iemaksājams Kreditoram kontā Nr. LV16UNLA0040001650000, AS "SEB banka".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!