• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/249.DA27): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2022., Nr. 249 https://www.vestnesis.lv/op/2022/249.DA27

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

"Nacionālais Apbedīšanas Dienests" paziņo par turpmāk minēto personu nāvi un kremāciju:...

Vēl šajā numurā

23.12.2022., Nr. 249

OP 2022/249.DA27
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 32 Pēdējās nedēļas laikā 81 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas paziņojums par garantētās atlīdzības izmaksu Baltic International Bank SE noguldītājiem

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (turpmāk arī - Komisija) padome, 21.12.2022. pieņēma lēmumu Nr. 234 "Par garantētās atlīdzības izmaksu Baltic International Bank SE noguldītājiem", ar kuru nolēma:

Ne vēlāk kā no 22.12.2022. sākt izmaksāt garantēto atlīdzību Baltic International Bank SE noguldītājiem, kuriem saskaņā ar Noguldījumu garantiju likumu ir tiesības saņemt garantēto atlīdzību, pamatojoties uz informāciju, kāda bija Baltic International Bank SE grāmatvedības reģistros noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienā, tas ir 13.12.2022. plkst 00.00, šādā kārtībā:

1. Uzdot Baltic International Bank SE sākt pieņemt garantētās atlīdzības pieteikumus, izmantojot vienu no šādiem iesniegšanas kanāliem:

1.1. no noguldītājiem, kuriem ir piešķirtas pieejas tiesības Baltic International Bank SE internetbankai, Baltic International Bank SE internetbankas sistēmā;

1.2. no noguldītājiem, kuriem nav piešķirtas pieejas tiesības Baltic International Bank SE internetbankai, vienā no šādiem veidiem:

- Baltic International Bank SE telpās Grēcinieku ielā 6, Rīgā, tās darba laikā;

- ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot pieteikumu uz Baltic International Bank SE e-pasta adresi: info@bib.eu;

- notariāli apliecinātu, nosūtot pieteikumu pa pastu uz Baltic International Bank SE adresi - Grēcinieku ielā 6, Rīgā, LV-1050.

2. Garantētās atlīdzības izmaksu Baltic International Bank SE noguldītājiem - nepilngadīgām personām - veikt šādā kārtībā:

2.1. garantētās atlīdzības pieteikumu noguldītāja - nepilngadīgās personas - likumiskais pārstāvis iesniedz Latvijas Bankas telpās tās darba laikā:

- līdz 30.12.2022. (ieskaitot) Latvijas Bankas klientu kasēs K. Valdemāra ielā 1B, Rīgā;

- no 02.01.2023. Latvijas Bankas klientu kasēs Bezdelīgu ielā 3, Rīgā.

2.2. Saskaņā ar noguldītāja - nepilngadīgās personas - likumiskā pārstāvja vai personas, kas sākotnēji atvēra kontu noguldītājam - nepilngadīgajai personai, pieteikumu garantētās atlīdzības saņemšanai pārskaitīt nepilngadīgās personas noguldījumu uz pieteikumā norādīto kontu, kurš atvērts uz nepilngadīgās personas vārda citā noguldījumu piesaistītājā un kurā esošo līdzekļu izmantošanas nosacījumi ir līdzīgi tiem, kādi bija noteikti Baltic International Bank SE.

2.3. Ievērojot bāriņtiesas lēmumā noteikto un atbilstoši noguldītāja - nepilngadīgās personas - likumiskā pārstāvja iesniegtajam garantētās atlīdzības pieteikumam pārskaitīt nepilngadīgās personas noguldījumu uz norādīto kontu citā kredītiestādē vai finanšu iestādē.

2.4. Komisija par garantētās atlīdzības (noguldījuma) pārskaitīšanu uz noguldītāja -nepilngadīgās personas - kontu citā kredītiestādē nekavējoties rakstveidā paziņo noguldītāja - nepilngadīgās personas - likumiskajam pārstāvim.

3. Garantēto atlīdzību katram noguldītājam izmaksāt vienā nedalītā maksājumā euro ar pārskaitījumu uz kontu, kas uz noguldītāja vārda atvērts citā kredītiestādē vai finanšu iestādē, kura darbojas SEPA (Single Euro Payments Area) zonā.

Atbilstoši Noguldījumu garantiju likuma 31. panta noteikumiem sūdzības saistībā ar personas atzīšanu par noguldītāju, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, kā arī garantētās atlīdzības apmēru un izmaksāšanas termiņiem izskata Finanšu un kapitāla tirgus komisija (Kungu ielā 1, Rīgā, LV-1050), savukārt no 01.01.2023. - Latvijas Banka (K. Valdemāra ielā 2A, Rīgā, LV-1050).

Par garantētās atlīdzības izmaksas veidu un kārtību, kā arī citu ar minēto saistītu informāciju var uzzināt, sazinoties ar Komisiju pa tālr. +371 67022801 vai e-pastu: fktk@fktk.lv, no 01.01.2023. ar Latvijas Banku pa tālr. + 371 67022801 vai e-pastu: info@bank.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!