• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/248.AKK2): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2022., Nr. 248 https://www.vestnesis.lv/op/2022/248.AKK2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: VSIA Nacionālais rehabilitācijas centrs Vaivari valdes loceklis
Veselības ministrija...

Vēl šajā numurā

22.12.2022., Nr. 248

OP 2022/248.AKK2
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 10 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža izsludina konkursu uz šādām vakantajām akadēmisko amatu štata vietām (termiņš 6 gadi):

- lektors studiju kursā "Kultūras mārketings" (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- lektors studiju kursos "Fotogrāfijas vēsture" un ''Fotogrāfija laikmetīgajā mākslā'' (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- lektors studiju kursā ''Aktiermeistarība'' (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- lektors studiju kursos "Bibliotēku darba likumdošana'' un ''Ievads bibliogrāfijas zinātnē" (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- lektors studiju kursos "Novadpētniecība bibliotēkās" un ''Informācijas pakalpojumi bibliotēkās I un II'' (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- lektors studiju kursos "Krājumu pārvaldība" un ''Digitālo resursu pārvaldība atmiņu institūcijās'' (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- docents studiju kursā "Kultūras procesu vadības pamati" (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- docents studiju kursā "Risku vadība pasākumu organizēšanā" (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- docents studiju kursos ''Mūzikas menedžmenta pamati'', ''Ierakstu mārketings un promocija'', ''Ierakstu kompāniju un mūzikas izdevniecību darbība'' (nepilna slodze, 1 amata vieta)

- docents studiju kursā ''Latviešu skatuviskās dejas vēstures pamati'' (nepilna slodze, 1 amata vieta)

Darba samaksa akadēmiskajiem amatiem: no 10 EUR līdz 13 EUR (bruto) par akadēmisko stundu. Studiju darba plāni un darba slodze tiek precizēti katru akadēmisko gadu.

Pieteikšanās kārtība.

Atklāta konkursa pretendents ne vēlāk kā viena mēneša laikā pēc konkursa izsludināšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" nosūta vai iesniedz šādus dokumentus:

1) direktorei adresētu iesniegumu par piedalīšanos konkursā, norādot amatu, uz kuru pretendē;

2) dzīves un darba gājumu (Curriculum Vitae), kas noformēts atbilstoši www.europass.lv standartam, kurā norādīta pētniecības, akadēmiskā, administratīvā, organizatoriskā darba pieredze un publicēto darbu saraksts pēdējo 6 gadu laikā (vēlams publicēto darbu sarakstu pievienot kā atsevišķu pielikumu), kā arī citus dokumentus, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju;

3) zinātniskos/akadēmiskos grādus vai augstāko izglītību apliecinošo dokumentu kopijas un pēc nepieciešamības citus normatīvajos aktos noteiktos dokumentus (piemēram, valsts valodas prasmes līmeni apliecinošu dokumentu u. tml.), uzrādot dokumentu oriģinālus;

4) septiņu gadu praktiskā darba stāža, zinātnes apakšnozarei atbilstošas publikāciju, ievērojami mākslinieciskās jaunrades sasniegumu, dalība pētnieciskajā, projektu, kā arī organizatoriskajā darbā;

5) ja nepieciešams, saskaņā ar Valsts valodas likumu iesniedz arī valsts valodas prasmi apliecinošu dokumentu.

Sīkāka informācija https://kulturaskoledza.lv/wp-content/uploads/2014/11/akad_misk_-personala-nolikums_apstiprinats-LKA-Senata.pdf.

Aicinām sūtīt dokumentus ar amata norādi personāla speciālistei uz e-pastu: monta.fricmane@lkk.gov.lv vai iesniegt personīgi LKA Latvijas Kultūras koledžas 16. kabinetā darba dienās no plkst. 9.00 līdz 13.00. Informācija par konkursa norisi pa tālr. 67271182, e-pastu: monta.fricmane@lkk.gov.lv.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) un uzglabāšanai Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas Personāla nodaļā, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža, Bruņinieku ielā 57, Rīgā, LV-1011.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!