• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/238.DA8): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2022., Nr. 238 https://www.vestnesis.lv/op/2022/238.DA8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

2022.gada 26.oktobrī
Nr.01/2022...

Vēl šajā numurā

08.12.2022., Nr. 238

OP 2022/238.DA8
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 10 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Uzaicinājums ierasties pie zvērināta notāra, lai parakstītu kopīpašnieku lūgumu (iesniegumu) zvērinātam notāram

Rīgas pilsētas tiesas Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 18337 - 29 uz nekustamo īpašumu Juglas ielā 1-29, Rīgā, kadastra numurs: 0100 917 7704, ir nostiprinātas Anda Blesa īpašuma tiesības 3/4 domājamo daļu apmērā, SIA AVANTO, reģistrācijas Nr. 40203220728, īpašuma tiesības 1/5 domājamās daļas apmērā, ARTSIOM KRASNANOSAU, dzim. 27.10.1994. Baltkrievijā, īpašuma tiesības 1/20 domājamās daļas apmērā.

No komunālo pakalpojumu rēķiniem, kurus Andis Bless apmaksā SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" jau no brīža, kad viņš kļuva par šī dzīvokļa Nr. 29 Juglas ielā 1, Rīgā, kopīpašnieku, nepārprotami izriet, ka kopīpašumā esošajā dzīvoklī dzīvo trešās personas (īrnieki). Minētais secinājums izriet no fakta, ka SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" rēķinos tiek norādīti četri cilvēki, kuri saņem atkritumu izvešanas pakalpojumu, kā arī no fakta, ka karstā un aukstā ūdens patēriņš katrā no apmaksas periodiem ir atšķirīgs. Andim Blesam nav pieejama informācija par to, kuras personas un uz kāda tiesiska pamata lieto viņam kā kopīpašniekam piederošās telpas (dzīvokļa īpašumu). Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 18337 - 29 neviens īres līgums nav ierakstīts.

Dzīvojamo telpu īres likuma 28. panta pirmajā daļā ir noteikts, ka gadījumā, ja dzīvojamās telpas īres līguma darbības laikā izīrēto dzīvojamo telpu atsavina, tās ieguvējam ar iepriekšējo izīrētāju noslēgtais dzīvojamās telpas īres līgums ir saistošs tikai tad, ja īres līgums ir ierakstīts zemesgrāmatā. Savukārt Dzīvojamo telpu īres likuma 28. panta trešajā daļā ir noteikts, ka gadījumā, ja zemesgrāmatā nav ieraksta par dzīvojamās telpas īres līgumu un ieguvējam nav ziņu par to, vai par dzīvojamās telpas lietošanu ir bijis noslēgts dzīvojamās telpas īres līgums, vai par to, kas ir bijis tās īrnieks, un rezultātā ieguvējs nevar lietot dzīvojamo telpu, zvērināts notārs pēc ieguvēja rakstveida lūguma publicē oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" paziņojumu par īpašuma tiesību uz dzīvojamo telpu maiņu. Paziņojumā norāda dzīvojamās telpas adresi un uzaicina personas, kuras bija noslēgušas dzīvojamās telpas īres līgumu ar izīrētāju, viena mēneša laikā paziņot par to un iesniegt dzīvojamās telpas īres līgumu attiecīgajam zvērinātam notāram.

Ņemot vērā iepriekš minēto, kā arī Civillikuma 1068. pantā noteikto, ka rīkoties ar kopīpašuma priekšmetu, kā visumā, tā arī noteiktās atsevišķās daļās, drīkst tikai ar visu kopīpašnieku piekrišanu, aicinu VLADIMIRU TERZIMANOVU kā ARTSIOM KRASNANOSAU pilnvaroto pārstāvi 2022. gada 19. decembrī plkst. 11.00 ierasties Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāra Riharda Mintāla prakses vietā Ģertrūdes ielā 14-3, Rīgā, lai parakstītu lūgumu (iesniegumu) notāram publicēt oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" paziņojumu par īpašuma tiesību uz dzīvojamajām telpām Juglas ielā 1-29, Rīgā, kadastra numurs 0100 917 7704, maiņu.

Jautājumu un/vai neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar Anda Blesa pilnvaroto pārstāvi Valentīnu Giņko (Valentīns Giņko) pa tālr. 27572571, elektroniskā pasta adrese: valentins.ginko@gmail.com.

Ar cieņu,

Anda Blesa pilnvarotais pārstāvis Valentīns Giņko

Paziņo zv. notārs R.Mintāls

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!