• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/120.DA7): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2022., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/op/2022/120.DA7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Rīgas domes Mājokļu un vides departaments aicina divu nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas atsaukties Rīgas valstspilsētas pašvaldības dzīvokļa Mazajā Matīsa ielā 3C-114, Rīgā, mirušās īrnieces ANTOŅINAS RAZINAS (dzim....

Vēl šajā numurā

22.06.2022., Nr. 120

OP 2022/120.DA7
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 8 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par tarifa projektu

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Ikšķiles māja", vienotais reģistrācijas numurs 40103416198, Peldu iela 22, Ikšķile, Ogres novads, 2022.gada 16.jūnijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodiku.

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Spēkā esošais tarifs (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums * (%).

Ūdensapgādes pakalpojumu tarifs

0,88

1,16

31,8%

Kanalizācijas pakalpojumu tarifs

1,22

1,83

50,0%

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2022.gada 1.oktobri. Tarifu izmaiņas ir saistītas ar to, ka kopš spēkā esošo tarifu apstiprināšanas 2013.gadā SIA "Ikšķiles māja" ir realizējusi ūdenssaimniecības attīstības projektus: "Ikšķiles ūdenssaimniecības attīstības II kārta", "Ūdensapgādes tīklu izbūve Jāņa Kugas un Ābolu ielās, Ikšķilē, Ikšķiles novadā", "Sadzīves kanalizācijas tīklu un sūkņu stacijas izbūve Pētera ielā, Ikšķilē, Ikšķiles novadā", "Sadzīves kanalizācijas tīklu un sūkņu stacijas izbūve Līvciema ielā Ikšķilē, Ikšķiles novadā", ir pieaudzis apkalpojamo inženiertīklu kopgarums un kanalizācijas sūkņu staciju skaits, kā arī būtiski pieaugušas elektroenerģijas, degvielas, materiālu un pakalpojumu cenas.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par Ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu lietotājs var SIA "Ikšķiles māja", Peldu ielā 22, Ikšķilē, Ogres novadā, iepriekš sazinoties ar SIA "Ikšķiles māja" Ūdenssaimniecības dienesta vadītāju Uģi Plaudi, 27333124, ugis.plaudis@ikskilesmaja.lv.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA "Ikšķiles māja", Peldu ielā 22, Ikšķilē, Ogres novadā, LV-5052, e-pasts: birojs@ikskilesmaja.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, fakss 67097277, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!