• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/12.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.01.2022., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/op/2022/12.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

18.01.2022., Nr. 12

OP 2022/12.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 1 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

Frigate AS, reģistrācijas Nr. 40103953555, adrese: Vaļņu iela 19-1D, Rīga, LV-1050, paziņo par ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu. Sapulces norises vieta un laiks: Frigate AS biroja telpas Vaļņu iela 19-1D, Rīga, LV-1050, 2022. gada 21. februārī plkst. 10.00. Sapulci sasauc valde. Sapulces darba kārtībā ir Frigate AS revidenta iecelšana 2021. gada finanšu pārskata revīzijai. Ieraksta datums akcionāru dalībai Frigate AS ārkārtas akcionāru sapulcē ir 2022. gada 11. februāris. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu piedalīties Frigate AS ārkārtas akcionāru sapulcē. Akcionāru reģistrācija sapulcei notiks 2022. gada 21. februārī no plkst. 9.30 sapulces norises vietā.

Frigate AS akcionāriem ir tiesības balsot pirms akcionāru sapulces, ievērojot turpmāk minēto: (1) akcionāra balsojumam jābūt sagatavotam rakstiski ar paraksta īstuma notariālo apliecinājumu vai parakstītam ar drošu elektronisko parakstu; (2) akcionāra balsojumam jābūt nepārprotami izteiktam par katru sapulces darba kārtības jautājumu atsevišķi latviešu, krievu vai angļu valodā; (3) akcionāra balsojumam jābūt saņemtam Frigate AS birojā Rīgā, Vaļņu ielā 19-1D, vai e-pastā: bush@frigate.eu līdz 2022. gada 20. februārim plkst. 24.00; (4) ja akcionārs būs balsojis pirms sapulces, tas neliedz viņam ierasties uz sapulci klātienē un šādā gadījumā akcionāra iepriekš nodotais balsojums tiks anulēts un vērā ņemts sapulces laikā nodotais balsojums.

Akcionāriem, kuri vēlas piedalīties klātienes sapulcē, pirms reģistrācijas sapulcei jāuzrāda derīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts vai testēšanas sertifikāts. Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī un noteiktos fiziskās distancēšanās ierobežojumus, akcionāri tiek aicināti izvērtēt nepieciešamību sapulces klātienes apmeklējumam un izmantot tiesības balsot rakstveidā pirms akcionāru sapulces.

Akcionāru tiesības piedalīties sapulcē vai balsot pirms sapulces ar pārstāvju starpniecību nav ierobežotas. Lai varētu piedalīties sapulcē vai balsot pirms sapulces, akcionāra pārstāvim nepieciešams iesniegt Frigate AS pārstāvību apliecinoša dokumenta notariāli apliecinātu kopiju.

Ar Frigate AS kārtējās akcionāru sapulces lēmuma projektiem akcionāri var iepazīties Frigate AS birojā Rīgā, Vaļņu ielā 19-1D, laika periodā no 2022. gada 24. janvāra līdz 2022. gada 18. februārim darba dienās no plkst.11.00 līdz 13.00, bet sapulces dienā - tieši pirms sapulces.

Rīga, 2022. gada 14. janvāris

Frigate AS valdes loceklis Armands Bušs

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!