• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/93.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2021., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/op/2021/93.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

17.05.2021., Nr. 93

OP 2021/93.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par SIA "Miķelāni bekons" sabiedrisko apspriešanu grozījumiem A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā

SIA "Miķelāni bekons", reģ. Nr. 48503015657, juridiskā adrese: "Miķelāni", Salas pagasts, Salas novads, ir sagatavojusi un iesniegusi iesniegumu grozījumiem A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā Nr. DA13IA0002, kuru VVD Daugavpils reģionālā vides pārvalde pieņēma 30.04.2021. Izmaiņas ir saistītas ar sivēnu skaita pieaugumu un rekonstruēto cūku korpusu un jaunas lagūnas nodošanu ekspluatācijā. Piesārņojošās darbības veikšanas vieta ir cūku komplekss "Miķelāni", Salas pagastā, Salas novadā.

Saskaņā ar Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likumu 20.panta nosacījumiem (spēkā ar 2020. gada 10. jūniju), sabiedriskā apspriešana notiks neklātienes formā (attālināti) no 29.jūnija līdz 5.jūlijam.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks attālināti 2021. gada 29.jūnijā plkst. 17.00. Sanāksme notiks Microsoft Team platformā. Lai pieteiktos sanāksmei, lūgums sūtīt vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi uz aiga.markova@ldagrupa.lv. 29.jūnijā tiks nosūtīta pieslēgšanās saite uz jūsu e-pastu.

Uz e-pasta adresi aiga.markova@ldagrupa.lv līdz 5.jūlijam plkst.17.00 var sūtīt savus jautājumus, uz kuriem tiks atbildēts vai nu sanāksmes laikā vai atbildot uz sūtītāju e-pastiem.

Sanāksmes laikā tiks sniegta prezentācija - kopsavilkums (tā ievietota arī Salas novada pašvaldības tīmekļa vietnē) par plānotajām izmaiņām A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā, kā arī būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes.

Ar sagatavoto iesniegumu var iepazīties Valsts vides dienesta tīmekļa vietnē http://registri.vvd.gov.lv/iesniegumi-un-informativie-pazinojumi-/a-un-b-atlauju-iesniegumi/.

Rakstiskus priekšlikumus un viedokļus par sabiedriskās apspriešanas sanāksmē izskatītajiem jautājumiem VVD Daugavpils reģionālās vides pārvaldei (Raiņa iela 28, Daugavpils, LV-5401 tālr. 65423219, e-pasts: daugavpils@vvd.gov.lv) var sūtīt līdz š.g. 13.jūlijam.

Par atļaujas izsniegšanu atbildīga VVD Daugavpils reģionālā vides pārvalde.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!