• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/67.DA4): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2021., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/op/2021/67.DA4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

08.04.2021., Nr. 67

OP 2021/67.DA4
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par tarifa projektu

Pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts", vienotais reģistrācijas numurs 41203001052, Pils iela 12, Ventspils, 2021. gada 29. martā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa SA poligonā "Pentuļi" projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas lēmumu Nr.1/5 "Sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa aprēķināšanas metodika" (turpmāk - Metodika).

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Spēkā esošais tarifs (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums (%)

Sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifs ar DRN , EUR/t

43,11

55,17

28%

Jauns tarifa projekts izstrādāts, pamatojoties uz Metodikas 18. punktu. Izmaksu izmaiņas galvenokārt ietekmējušas izmaiņas atkritumu plūsmas organizēšanā poligonā un šo atkritumu apsaimniekošanas tehnoloģiskajos procesos.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus vīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai, iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu var, sazinoties ar Inesi Mičuli pa tālr. 29149705 vai e-pastā: inese.micule@ventspils.lv un iepriekš vienojoties par tikšanās laiku.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" (Pils iela 12, Ventspils, LV-3601, e-pasta adrese: vlk@ventspils.lv), kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Ūnijas iela 45, Rīga, LV-1039, faksa Nr. 67097277; e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv) 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!