• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/50.DA6): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2021., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/op/2021/50.DA6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

"Apbedīšanas nams - krematorija" lūdz pieteikties pa tālr. 20018333 tālāk minētās pilsones piederīgos sakarā ar viņas nāvi:...

Vēl šajā numurā

12.03.2021., Nr. 50

OP 2021/50.DA6
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 8 Pēdējās nedēļas laikā 67 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par tarifa projektu

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Kārsavas namsaimnieks", vienotais reģistrācijas numurs 56803002941, Vienības iela 53, Kārsava, Kārsavas novads, 2021. gada 1. martā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza siltumapgādes pakalpojumu tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodiku.

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Spēkā esošais tarifs* (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums* (%)

Siltumenerģijas gala tarifs

48,01

47,44

- 1

Tai skaitā Siltumenerģijas ražošanas tarifs

Netika izdalīts

28,82

 

Tai skaitā Siltumenerģijas pārvades un sadales tarifs

Netika izdalīts

11,99

 

Tai skaitā Siltumenerģijas tirdzniecības tarifs

Netika izdalīts

6,63

 

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2021. gada 1. septembri. Spēkā esošā tarifa izmaiņas ir saistītas ar Kārsavas pilsētas siltumapgādes sistēmas pārbūvi, kur 2019. gadā tika apvienoti divi pilsētas vecie apkures loki vienā un pieslēgti jaunai, 2020. gadā uzbūvētajai katlumājai, tādējādi ievērojami mainoties vairākām tarifu veidojošām izmaksu pozīcijām (samazināsies kurināmā patēriņš, samazināsies izdevumi kurinātāju algām, palielināsies elektroenerģijas patēriņš un aizdevuma maksājumi par izbūvētajiem pamatlīdzekļiem). Esošais siltumapgādes tarifs tika apstiprināts 2016. gada novembrī (48,01 Eur/MWh).

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par siltumapgādes pakalpojumu tarifa projektu lietotājs var SIA "Kārsavas namsaimnieks" biroja telpās Teātra ielā 3, Kārsavā, darba dienās no plkst. 13.00 līdz 16.00, iepriekš sazinoties ar sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja valdes locekli Juri Vorkali, tālr. 26546763, juris.vorkalis@karsavasnamsaimnieks.lv.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt Teātra ielā 3, Kārsavā, Kārsavas novadā, LV-5717, vai info@karsavasnamsaimnieks.lv , kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, faksa Nr.67097277, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Informējam, ka tarifa projekts tā izvērtēšanas laikā tiks aktualizēts atbilstoši precizētajām izmaksu pozīcijām, līdz ar ko tas var mainīties.

* Aili aizpilda, ja iepriekš jau apstiprināts tarifs.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!