• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/99.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2020., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/op/2020/99.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

25.05.2020., Nr. 99

OP 2020/99.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par AS "RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA" kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu

AS "RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA" (turpmāk - AS RER), reģistrācijas numurs 40003042006, juridiskā adrese: Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005, Latvija, valde sasauc kārtējo AS RER akcionāru sapulci. Sapulce notiks 2020. gada 26. jūnijā plkst. 14.00 Ganību dambī 53, Rīgā.

Darba kārtībā:

1. Valdes ziņojums par AS RER 2019. gada darbības rezultātiem.

2. Zvērināta revidenta ziņojums.

3. Revīzijas komitejas atzinums.

4. AS RER 2019. gada pārskatu izskatīšana un apstiprināšana.

5. Zvērināta revidenta ievēlēšana 2020. gadam un atlīdzības apstiprināšana.

Dalībnieki var piedalīties un balsot sapulcē attālināti, un nodot savu balsojumu pirms sapulces, nosūtot to uz adresi: Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005, Latvija, akcionāru sapulcei, vai uz e-pasta adresi: office@rer.lv. Dalībniekam jānodrošina, ka viņa balsojumu Sabiedrība saņem ne vēlāk par 2020. gada 25. jūniju. Akcionārs, kurš balsojis pirms akcionāru sapulces, var lūgt Sabiedrību apstiprināt balsojuma saņemšanu.

Balsojumam tiek izmantotas balsošanas veidlapas, kas pieejamas Sabiedrības tīmekļa vietnē www.rer.lv, AS "Nasdaq Riga" tīmekļa vietnē www.nasdaqbaltic.com un Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas tīmekļa vietnē www.oricgs.lv.

Dalībnieks (tajā skaitā arī pārstāvis un pilnvarnieks) savu balsojumu paraksta ar drošu elektronisko parakstu, vai savu parakstu uz balsojuma apliecina pie zvērināta notāra. Dalībnieks pievieno balsojumam personas apliecinoša dokumenta kopiju, pārstāvjiem un pilnvarniekiem savam balsojumam jāpievieno arī pilnvarojumu apliecinošs dokuments vai pārstāvētā akcionāra pilnvaras kopija. Šie dokumenti jānosūta uz iepriekš minētajiem saziņas līdzekļiem.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību.

Pilnvarojuma veidlapa pieejama Sabiedrības tīmekļa vietnē www.rer.lv, AS "Nasdaq Riga" tīmekļa vietnē www.nasdaqbaltic.com un Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas tīmekļa vietnē www.oricgs.lv.

Ieraksta datums, uz kuru tiks fiksēts akcionāru saraksts akcionāru dalībai sapulcē, ir 2020. gada 15. jūnijs. Tikai personas, kuras ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas piedalīties akcionāru sapulcē.

Akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, sākot no 2020. gada 12. jūnija, Sabiedrības tīmekļa vietnē www.rer.lv, AS "Nasdaq Riga" tīmekļa vietnē www.nasdaqbaltic.com un Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas tīmekļa vietnē www.oricgs.lv.

AS "Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca" valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!