• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/217.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 9.11.2020., Nr. 217 https://www.vestnesis.lv/op/2020/217.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

"Apbedīšanas nams - krematorija" lūdz pieteikties pa tālr. 20018333 tālāk minēto pilsoņu piederīgos sakarā ar viņu nāvi:...

Vēl šajā numurā

09.11.2020., Nr. 217

OP 2020/217.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

Šī publikācija ir precizēta.
Precizējums: OP 2020/221.DA7

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Nasdaq CSD SE nolikums

"SĀKOTNĒJĀ REĢISTRĀ UZSKAITĪTO NAUDAS LĪDZEKĻU GLABĀŠANAS MAKSAS"

1. Nasdaq CSD SE (turpmāk - Depozitārijs) nolikums "Sākotnējā reģistrā uzskaitīto naudas līdzekļu glabāšanas maksas" (turpmāk - Nolikums) ir izstrādāts, ievērojot Finanšu instrumentu tirgus likuma 99.2 pantu, un nosaka maksājumu apjomu par naudas līdzekļu glabāšanas pakalpojumu, kuru Depozitārijs sniedz Sākotnējā reģistrā iekļautajām personām.

2. Nolikumā lietotie termini un jēdzieni, kas nav skaidroti šeit, atbilst Finanšu instrumentu tirgus likumā un Depozitārija Noteikumos sniegtajiem terminu un jēdzienu skaidrojumiem.

3. Par katru naudas līdzekļu uzskaites kontu, kura atlikums ir vienāds vai lielāks nekā EUR 50 (piecdesmit eiro), Depozitārijs katru mēnesi aprēķina glabāšanas maksu 0,09% apmērā no kontā uzskaitītās naudas līdzekļu summas. Ja, veicot glabāšanas maksas aprēķinu, Depozitārijs konstatē, ka uzskaites konta atlikums ir mazāks par EUR 50 (piecdesmit eiro), Depozitārijs nepiemēro glabāšanas maksu.

Depozitārijs ietur saskaņā ar Nolikuma 3. punktu aprēķināto glabāšanas maksu nākamā mēneša pirmajā dienā pēc stāvokļa naudas līdzekļu uzskaites kontā uz aizvadītā mēneša pēdējās dienas beigām.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!