• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/195.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.2020., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/op/2020/195.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsoles

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

08.10.2020., Nr. 195

OP 2020/195.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

LSEZ SIA "LASKANA" paziņojums par sabiedrisko apspriešanu grozījumu saņemšanai B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā

LSEZ SIA "LASKANA", reģ. Nr. 40003135151, juridiskā adrese: Brīvostas iela 40, Liepāja, LV-3405 (Operators), ir sagatavojusi un iesniegusi iesniegumu grozījumiem B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā Nr. LI15IB0005, ko VVD Liepājas reģionālā vides pārvalde pieņēma 24.09.2020. Izmaiņas ir saistītas ar esošu pārkraujamu produktu apjoma izmaiņām un jaunu produktu iekļaušanu apgrozījumā. Piesārņojošās darbības veikšanas vieta ir Liepājas ostas piestātnes Nr. 40., Nr. 41. un Nr. 56. (Brīvostas iela 38, Liepāja).

Saskaņā ar Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likumu (spēkā ar 2020. gada 10. jūniju), sabiedriskās apspriešana notiks neklātienes formā (attālināti) no 19. oktobra līdz 26. oktobrim.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks attālināti 2020. gada 19. oktobrī plkst. 16.00. Sanāksmē būs iespējams piedalīties, izmantojot SIA "Estonian, Latvian & Lithuanian Environment" tīmekļa vietnes www.environment.lv sadaļā Jaunumi publicēto saiti.

Sanāksmes laikā tiks sniegta prezentācija par plānotajām izmaiņām B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā. Sanāksme tiks ierakstīta, un ieraksts (t.sk. prezentācija) būs pieejama līdz 26. oktobrim SIA "Estonian, Latvian & Lithuanian Environment" tīmekļa vietnē www.environment.lv. Atbildes uz sabiedriskās apspriešanas sanāksmes laikā uzdotajiem jautājumiem par plānotajām izmaiņām Operatora darbībā tiks sniegtas līdz 27. oktobrim plkst. 17.00. Atbilžu sniegšanas veids tiks norādīts tīmekļa vietnē www.environment.lv un atbildot uz sūtītāju e-pastiem.

Ar sagatavoto iesniegumu un tam pievienotajiem dokumentiem var iepazīties VVD Liepājas reģionālā vides pārvaldē, Jaunā ostmala 2a, Liepāja, (63424826, e-pasts: liepaja@vvd.gov.lv) un Valsts vides dienesta tīmekļa vietnē: http://www.vvd.gov.lv/sabiedribas-lidzdaliba/iesniegumi-un-informativie-pazinojumi-/a-un-b-atlauju-iesniegumi.

Rakstiskus priekšlikumus un viedokļus par sabiedriskās apspriešanas sanāksmē izskatītajiem jautājumiem VVD Liepājas reģionālā vides pārvaldei (Jaunā ostmala 2a, Liepāja, LV-3401, tālrunis 63424826, e-pasts: liepaja@vvd.gov.lv) var sūtīt līdz š.g. 7. novembrim.

Par atļaujas izsniegšanu atbildīga VVD Liepājas reģionālā vides pārvalde, Jaunā ostmala 2a, Liepāja, LV-3401.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!