• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/162.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2020., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/op/2020/162.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Ekonomikas ministrijas oficiālais paziņojums...

Vēl šajā numurā

24.08.2020., Nr. 162

OP 2020/162.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Zemkopības ministrija izsludina konkursu valsts atbalstam meža nozares atbalsta un attīstības, sabiedrības informēšanas un zinātniskās izpētes projektiem:

1. Pasākuma "Meža dienas 2020" norises nodrošināšanai.

2. Meža nozares gada balvas "Zelta čiekurs" pasniegšanas norises nodrošināšanai (informatīvajam un tehniskajam nodrošinājumam).

3. Skolu jaunatnes izglītošanas pasākumam "Konkurss "Mūsu mazais pārgājiens"".

4. Bukleta "Meža nozare skaitļos un faktos" izdošanai.

5. Grāmatas par bērzu izdošanai, izmantojot skolēnu konkursā "Mūsu mazais pārgājiens" apkopoto informāciju "No folkloras, tautas dzīves ziņas līdz biznesam un nākotnes bioekonomikai".

6. Privātā meža īpašnieku izglītošanai paredzēta informatīvā materiāla "Egļu audžu aizsardzība pret egļu astoņzobu mizgrauzi (Ips typographus L.)" sagatavošanai, pamatojoties uz meža kaitēkļu un slimību monitoringa datiem.

7. Meža nozares gada balvas "Zelta čiekurs" izgatavošanai.

8. Privāto mežu apsaimniekošanas un meža īpašumu konsolidācijas un kooperācijas procesa monitorings, metodikas pilnveide, ņemot vērā personas datu aizsardzības prasības.

9. Koksnes kā enerģijas avota informācijas apzināšana un datu sagatavošana par Latviju kopīgajai koksnes aptaujai (Joint Wood Energy Enquiry UNECE/FAO, ECE/FAO).

Projekta iesniegums jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā, Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981 (tālr. 67027204).

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš - 10 darba dienas no konkursa izsludināšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Iesnieguma veidlapa, darba uzdevumi un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājaslapā www.lad.gov.lv un Zemkopības ministrijas mājaslapā, sadaļā Meža nozare, www.zm.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!