• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Finanšu un kapitāla tirgus komisija
Finanšu un kapitāla tirgus komisija publicē normatīvos noteikumus, ieteikumus un lēmumus, kā arī informāciju par kredītiestādes noguldītājiem garantētās atlīdzības izmaksas veidu un kārtību, laiku un vietu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 2020. gada 15. jūlija informācija "Par noguldījumu nepieejamības iestāšanos un garantētās atlīdzības izmaksu LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.07.2020., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/op/2020/135.9

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts meža dienesta informācija

Par mikrolieguma izveidošanu

Vēl šajā numurā

16.07.2020., Nr. 135

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Finanšu un kapitāla tirgus komisija

Veids: informācija

Pieņemts: 15.07.2020.

OP numurs: 2020/135.9

2020/135.9
RĪKI

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas informācija: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Šī publikācija ir precizēta.
Precizējums: OP 2020/136.35

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas informācija

Rīgā 2020. gada 15. jūlijā

Par noguldījumu nepieejamības iestāšanos un garantētās atlīdzības izmaksu LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 14.07.2020. pieņēma lēmumu Nr. 95 "Par noguldījumu nepieejamības iestāšanos un garantēto atlīdzību izmaksu LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem", ar kuru nolēma:

Garantētās atlīdzības izmaksu LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem veikt no noguldījumu garantiju fonda līdzekļiem ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas starpniecību. Ne vēlāk kā 23.07.2020. sākt izmaksāt garantēto atlīdzību LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem, kuriem saskaņā ar Noguldījumu garantiju likumu ir tiesības saņemt garantēto atlīdzību, pamatojoties uz informāciju, kāda bija LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības grāmatvedības reģistros noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienā, šādā kārtībā:

1) garantēto atlīdzību vienam noguldītājam izmaksāt nedalītā maksājumā ar pārskaitījumu uz norādīto LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītāja paša kontu kredītiestādē vai finanšu iestādē;

2) garantēto atlīdzību neizmaksāt skaidrā naudā;

3) pieteikumus garantēto atlīdzību izmaksai pieņemt Finanšu un kapitāla tirgus komisijas telpās Kungu ielā 1, Rīgā tās darba laikā. Noguldītājam vai tā pilnvarotajai personai pēc iepriekšējā pieraksta pa tālr. 67774800 jāierodas personīgi, uzrādot pasi vai identifikācijas karti (ID) un pieteikumā jānorāda noguldītāja konta numurs tā izvēlētā kredītiestādē vai finanšu iestādē. Fiziskai personai, kura pārstāv LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītāju – juridisko personu, bez pases vai identifikācijas kartes (ID) jāuzrāda dokumenti, kas apliecina juridiskās personas pārstāvību (pilnvara, citi pārstāvības tiesības apliecinošie dokumenti, tai skaitā juridiskās personas Komercreģistrā iekļautās ziņas un dokumenti).

Sūdzības saistībā ar personas atzīšanu par noguldītāju, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, kā arī garantētās atlīdzības apmēru un izmaksāšanas termiņiem izskata Finanšu un kapitāla tirgus komisija (Kungu ielā 1, Rīgā, LV-1050).

Par garantētās atlīdzības izmaksas veidu un kārtību, kā arī citu ar minēto saistītu informāciju var uzzināt, sazinoties ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju pa tālr. 67774831 un 67774800 vai e-pastu fktk@fktk.lv.

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāja S. Purgaile

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!